Back to top

REVOLUCIJA U ODRŽAVANJU UZ NOVE, INTELIGENTNE I POTPUNO POVEZANE USLUGE

Uz pomoć naših inteligentnih 24/7 Connected Services možemo bolje da predvidimo, održavamo i preduzmemo mere pre samog kvara. Za Vas to znači poboljšana bezbednost, potpuna transparentnost i spokoj, jer kad bi se nešto desilo, već bismo znali.

KONE 24/7 Povezane Usluge

TOLIKO INTELIGENTAN, DA UME DA PREDVIĐA

Upotrebom najnovije tehnologije, liftovi i eskalatori mogu da govore i pomognu da tehničari budu korak ispred onog što se događa. Rezultat? Manje kvarova, brže popravke i veći spokoj za Vas.

TOLIKO BEZBEDAN, UZ NAŠE DEŽURSTVO 24/7

Liftovi i eskalatori rade 24/7, kao i mi. Ukoliko se pojavi problem, detaljne informacije govore nam šta prouzrokuje problem i koliko je urgentan. Uz konstantno dežurstvo 24/7, u stanju smo da brzo odgovorimo u slučaju iznenadnih kvarova.

TOLIKO TRANSPARENTNI, DA ĆETE UVEK ZNATI

Ukoliko se dese kritični kvarovi i tehničari su alarmirani, bićete obavešteni istog trenutka. Kada ste u potpunosti upoznati sa onim što se dešava, možete unapred planirati troškove održavanja u budućnosti.

Kako povezane usluge funkcionišu?

KONE 24/7 Connected Services obaveštavaju Vas neprekidno o stanju lifta i eskalatora.

NEPREKIDAN NADZOR KRITIČNIH PARAMETARA

img_kone-connected-services-constant-eye-on-the-critical-parameters-escalators-535x365

Oprema instalirana u liftu/eskalatoru prikuplja podatke od svojih parametara, statistike upotrebe i grešaka. Oprema sve podatke u realnom vremenu šalje na KONE klaud uslugu, gde se analitika nalazi.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA UNAPRED DETEKTUJE GREŠKE

img_connected-services-advanced-technology-detects-faults-in-advance_535x365

Svi podaci iz lifta obrađuju se uz pomoć naprednog sistema analize. Ukoliko sistem utvrdi da postoji potreba za održavanjem, ili momentalno obaveštava tehničara, ili kontaktira tehničku podršku ili korisnički servis, u zavisnosti od toga koliko je problem kritičan.

POTPUNA TRANSPARENTNOST NA SVIM POLJIMA

img_kone-connected-services-full-transparency_535x365

Šaljemo Vam jasna obaveštenja i izveštaje o svim merama koje preduzimamo. Kada ste potpuno upoznati sa onim što se događa, možete unapred planirati i rasporediti budžet za buduće potrebe odražavanja.

USLUGE ODRŽAVANJA

Upoznajte se sa našim uslugama održavanja i saznajte više o dostupnim rešenjima.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website