Naše usluge održavanja

Kreirajte prilagođeni plan održavanja za vaše liftove, eskalatore i vrata zgrade sa kompanijom KONE. Odaberite usluge koje najbolje odgovaraju vašim potrebama i budite svuda u toku uz pomoć digitalnih uređaja.

img_Preventive_maintenance_02_Content_block-950x540

Prilagođeno, samo za vas

Uz našu fleksibilnu ponudu za usluge održavanja ne morate da se zadovoljite univerzalnim rešenjem, već možete izabrati iz velike ponude usluga i napraviti prilagođeni plan održavanja koji odgovara vašim jedinstvenim potrebama.

img_Preventive_maintenance_03_Content_block-950x540

Budite u toku gde god da se nalazite

Praćenje prošlog, tekućeg i predstojećeg održavanja može biti zahtevno. Naši digitalni kanali, uključujući i KONE Mobilnu aplikaciju, informišu vas i vaš tim gde god da se nalazite.

Koje opcije i usluge su odgovarajuće za vas?

Kada birate šta da uključite u ugovor o održavanju liftova, eskalatora i automatskih vrata zgrade, treba uzeti u obzir potrebe zgrade, opreme i korisnika. Ispod su neki od primera po stavkama koje bi trebalo uzeti u obzir.

Zgrada

img_icon_buildings_transparant

Da li je vaša zgrada dostupna 24/7 ili samo u toku radnog vremena? Da li je zgrada visoka i lift se često koristi? Koja je namena vaše zgrade?

Korisnici

img_icon_users_transparant-2

Imate li korisnike sa posebnim potrebama za pristupačnošću? Koji problemi mogu nastati za vas i korisnike ukoliko se oprema poput lifta pokvari?

Oprema

img_icon_elevator_transparant

Koliko delova opreme ima vaša zgrada, koji su model i kog proizvođača? Koliko je stara oprema u vašoj zgradi i u kom je stanju?

img_Preventive_maintenance_04_image-banner-transparent

KONE Preventivno održavanje

Naše usluge održavanja liftova, eskalatora i automatskih vrata zgrade uključuju osnovne i prilagodljive opcije, kako bi sve potrebe za održavanjem, i male i velike, bile zadovoljene.

img_Preventive_maintenance_05_Content_block-950x540

Imajte dobru osnovu

Naše osnovne usluge pokrivaju sve bazične aktivnosti održavanja opreme, uključujući i održavanje koje je neophodno kako bi bilo u skladu sa lokalnim propisima. Osnove uključuju stavke poput načina na koji želite da se oprema održava, pomoć pri kontroli servisa i načina na koji putnici mogu da komuniciraju sa KONE-om kada dođe do kvara ili hitnog slučaja.

img_Preventive_maintenance_06_Content_block-950x540

Unapredite performanse, na pametan način

Iskoristite najnovije na polju inteligentnog, prediktivnog održavanja sa KONE 24/7 Povezanim uslugama – manje kvarova, brže popravke, povećana bezbednost i jasna slika o tome šta se dešava sa vašom opremom.

img_Preventive_maintenance_07_ Content_block-950x540

Rešite probleme brzo

Naše usluge poravki i usluge u slučaju kvara uključuju opcije za sve moguće situacije: neplanirane popravke, kvarove i druge neispravnosti, kao i kod nestanka struje.

Budite informisani, bilo gde, bilo kada

Održavanje u realnom vremenu u vašim rukama

U sigurnim ste rukama

U sigurnim ste rukama

Saznajte o održavanju uz KONE i naše inteligentne usluge održavanja, kao i o opcijama ugovora za liftove, eskalatore i automatska vrata za zgrade.

Povezane teme

Kontaktirajte nas

Recite nam više o tome kako Vam možemo pomoći koristeći formular dole. Neko iz našeg tima će Vas što je pre moguće kontaktirati.

Sample form


+381My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|24/7 Connected Services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Advanced People Flow solutions|People Flow planning|Other

Imajte na umu da ćemo prilikom podnošenja ovog obrasca prikupljati vaše lične podatke. Više informacija o obradi ličnih podataka potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website