KONE Care – preventivno održavanje

Naše usluge održavanja

Kreirajte prilagođeni plan održavanja za vaše liftove, eskalatore i vrata zgrade sa kompanijom KONE. Odaberite usluge koje najbolje odgovaraju vašim potrebama i budite svuda u toku uz pomoć digitalnih uređaja.

img_Preventive_maintenance_02_Content_block-950x540

Prilagođeno, samo za vas

Uz našu fleksibilnu ponudu za usluge održavanja ne morate da se zadovoljite univerzalnim rešenjem, već možete izabrati iz velike ponude usluga i napraviti prilagođeni plan održavanja koji odgovara vašim jedinstvenim potrebama.

img_Preventive_maintenance_03_Content_block-950x540

Budite u toku gde god da se nalazite

Praćenje prošlog, tekućeg i predstojećeg održavanja može biti zahtevno. Naši digitalni kanali, uključujući i KONE Mobilnu aplikaciju, informišu vas i vaš tim gde god da se nalazite.

Koje opcije i usluge su odgovarajuće za vas?

Kada birate šta da uključite u ugovor o održavanju liftova, eskalatora i automatskih vrata zgrade, treba uzeti u obzir potrebe zgrade, opreme i korisnika. Ispod su neki od primera po stavkama koje bi trebalo uzeti u obzir.

img_icon_buildings_transparant

Zgrada

Da li je vaša zgrada dostupna 24/7 ili samo u toku radnog vremena? Da li je zgrada visoka i lift se često koristi? Koja je namena vaše zgrade?

img_icon_users_transparant-2

Korisnici

Imate li korisnike sa posebnim potrebama za pristupačnošću? Koji problemi mogu nastati za vas i korisnike ukoliko se oprema poput lifta pokvari?

img_icon_elevator_transparant

Oprema

Koliko delova opreme ima vaša zgrada, koji su model i kog proizvođača? Koliko je stara oprema u vašoj zgradi i u kom je stanju?

img_Preventive_maintenance_04_image-banner-transparent

KONE Preventivno održavanje

Naše usluge održavanja liftova, eskalatora i automatskih vrata zgrade uključuju osnovne i prilagodljive opcije, kako bi sve potrebe za održavanjem, i male i velike, bile zadovoljene.

img_Preventive_maintenance_05_Content_block-950x540

Imajte dobru osnovu

Naše osnovne usluge pokrivaju sve bazične aktivnosti održavanja opreme, uključujući i održavanje koje je neophodno kako bi bilo u skladu sa lokalnim propisima. Osnove uključuju stavke poput načina na koji želite da se oprema održava, pomoć pri kontroli servisa i načina na koji putnici mogu da komuniciraju sa KONE-om kada dođe do kvara ili hitnog slučaja.

img_Preventive_maintenance_06_Content_block-950x540

Unapredite performanse, na pametan način

Iskoristite najnovije na polju inteligentnog, prediktivnog održavanja sa KONE 24/7 Povezanim uslugama – manje kvarova, brže popravke, povećana bezbednost i jasna slika o tome šta se dešava sa vašom opremom.

img_Preventive_maintenance_07_ Content_block-950x540

Rešite probleme brzo

Naše usluge poravki i usluge u slučaju kvara uključuju opcije za sve moguće situacije: neplanirane popravke, kvarove i druge neispravnosti, kao i kod nestanka struje.

Budite informisani, bilo gde, bilo kada

Održavanje u realnom vremenu u vašim rukama

img_Preventive_maintenance_08_Selected_highlights-688x376

KONE Online

KONE Online pruža vama i vašem timu stalni pristup podacima u vezi sa performansama, održavanjem, kvarovima i popravkama za svu vašu opremu, putem internet portala koji je jednostavan za korišćenje.

img_Preventive_maintenance_09_Selected_highlights-688x376

KONE Mobile

Sa KONE Mobile aplikacijom možete biti u toku sa svim dešavanjima u vezi sa vašom opremom, bilo gde, bilo kada. Možete izabrati da na telefon primate obaveštenja o statusu opreme, rasporedima održavanja i napretku bilo koje vrste održavanja koje obavljamo za vas.

U sigurnim ste rukama

U sigurnim ste rukama

Saznajte o održavanju uz KONE i naše inteligentne usluge održavanja, kao i o opcijama ugovora za liftove, eskalatore i automatska vrata za zgrade.

Povezane teme

img_Preventive_maintenance_11_Selected_highlights-688x376

KONE 24/7 Povezane usluge

Sa KONE 24/7 Povezanim uslugama možemo bolje da predviđamo, održavamo i delujemo, pre nego što dođe do kvara. Za vas ovo znači poboljšanu bezbednost, potpunu transparentnost i bezbrižnost, jer da nešto treba da se dogodi, znaćemo to unapred.

img_Preventive_maintenance_12_Selected_highlights-688x376

Modernizacija liftova

Modernizacija lifta je investicija koja se isplati na više načina: u smislu bolje pouzdanosti, eko-efikasnosti, bezbednosti i izgleda. Da li je vreme za modernizaciju?

Kontaktirajte nas

Recite nam više o tome kako Vam možemo pomoći koristeći formular dole. Neko iz našeg tima će Vas što je pre moguće kontaktirati.

Sample form


+381My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|24/7 Connected Services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Advanced People Flow solutions|People Flow planning|Other

Imajte na umu da ćemo prilikom podnošenja ovog obrasca prikupljati vaše lične podatke. Više informacija o obradi ličnih podataka potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.