Lift Cena - Kabina Lifta

Prednosti modernizacije komponenti

EKO-EFIKASNOST

Poboljšanje sistema elektrifikacije lifta, unapređenje kontrolnog sistema kao i podešavanje funkcionisanja osvetljenja u kabini u skladu sa potrebama može značajno da smanji količinu potrošene energije. Sva ta poboljšanja doprineće da Vaš lift bude ekološki efikasniji, i da se na taj način smanje operativni troškovi, što je takođe veoma važno.

FUNKCIONALNOST

Funkcionalnost i izdržljivost lifta mogu značajno da se poboljšaju modernizacijom ili obnovom bitnih delova kao što su kontrolni sistem i motor za automatska vrata. Ova poboljšanja povećavaju sigurnost, pouzdanost i preciznost zaustavljanja na odabranom spratu, smanjuju vreme čekanja i na taj način lift čine pristupačnijim.

BEZBEDNOST

Sigurnost i bezbednost putnika i osoblja zaduženog za održavanje liftova uvek su glavni prioriteti prilikom projektovanja, izgradnje I ugradnje lifta. Nadogradnjom komponenti kao što su osvetljenje okna i mašinske prostorije, regulator brzine na kabini, ili zaštita motora, poboljšaćete bezbednost i ujedno imati bolju kontrolu rizika u zgradi.</

Alati i preuzimanja

KONE paket rešenja za zaštitu od prekoračenja brzine kabine prilikom penjanja

Uređaji za zaštitu od prekoračenja brzine pružaju maksimalnu bezbednost kako za putnike, tako I za tehničke radnike koji u takvim situacijama imaju zadatak da poprave lift i podese njegovu brzinu kretanja na standardne vrednosti. Naš paket rešenja za modernizaciju, za sve tipove liftova svih proizvođača sastoji se od nove komponente za ograničavanje brzine, novog kabla i novog uređaja za zaustavljanje na šinama vođicama. Ova poboljšanja osiguravaju bezbedno, kontrolisano zaustavljanje kabine koja se prilikom penjanja kreće prevelikom brzinom.

KONE Paket za nadogradnju osvetljenja okna I mašinske prostorije

Nadogradnja osvetljenja u oknu lifta i mašinskoj prostoriji poboljšaće nivo bezbednosti na radu u Vašoj zgradi. Naš paket za nadogradnju obezbeđuje dovoljno svetlosti za tehničke radnike koji imaju zadatak da brinu o održavanju lifta kao i neprekidno osvetljenje u kritičnim situacijama tokom iznenadnog nestanka struje. U paket je uključena i rasveta u oknu lifta, zamensko osvetljenje za mašinsku prostoriju, utičnica, prekidač za svetlo, dugme za hitno zaustavljanje lifta.

KONE MaxiSpace™ paket rešenja za modernizaciju sistema za smanjenje buke

Tiši rad lifta omogućava prijatniju vožnju za putnike i ujedno manje uznemiravanja za stanare koji žive u stanovima blizu lifta. Naš paket za smanjenje buke za već postojeće KONE MaxiSpace liftove podrazumeva nove remenike i izolovane hvataljke za šine vođice, kao i zamenu izolacije ležajne ploče mašine. Uz sve to, na smanjenje buke i vibracija prilikom kretanja lifta utiče i moderan dizajn lifta kao i materijali od kojih je izrađen.

KONE Paket za nadogradnju bezbednosnih komponenti

Nadogradnja zaštitnih mera u oknu lifta i mašinskoj prostoriji doprinosi poboljšanju bezbednosti za korisnike kao i za radnike koji brinu o održavanju čime se značajno smanjuje rizik od nesrećnih slučajeva. Naš paket za nadogradnju uključuje niz novih zaštitnih uređaja za pokretne mehaničke delove lifta – uključujući vučni kolut, remen i protivtegove – a u ponudi je i opcija sa novim sigurnosnim ogradama za bezbedniji pristup mašinskoj prostoriji.

Povezane teme

img_modernization-elevator-comp-upgrades-related-1-951x535.jpg

DA LI VAŠA ZGRADA IMA STARI KONE MONOSPACE® LIFT?

Koliko god da dobro održavate lift, nakon niza godina pouzdanog služenja i bezbroj vožnji, biće mu potrebna modernizacija. Dobro isplanirana modernizacija obezbeđuje da on nastavi da radi pouzdano i energetski efikasno, da bude u skladu sa najnovijim bezbedonosnim standardima i da se uklapa u dizajn Vaše zgrade. Pročitajte više o namenskim paketima za renoviranje za KONE MonoSpace liftove ovde.

img_modernization-elevator-comp-upgrades-solutions-2

EKSPEDITIVAN PROJEKAT I POMOĆ KOD PLANIRANJA - DA MOLIM!

Dobro planirana modernizacija obezbeđuje da Vaša oprema radi pouzdano, da je u skladu sa najnovijim bezbedonosnim standardima i da je u skladu sa dizajnom Vaše zgrade. Pročitajte više o našem procesu modernizacije i KONE Care for Life and Asset Management Planning uslugama.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.