Prednosti modernizacije komponenti

EKO-EFIKASNOST

Poboljšanje sistema elektrifikacije lifta, unapređenje kontrolnog sistema kao i podešavanje funkcionisanja osvetljenja u kabini u skladu sa potrebama može značajno da smanji količinu potrošene energije. Sva ta poboljšanja doprineće da Vaš lift bude ekološki efikasniji, i da se na taj način smanje operativni troškovi, što je takođe veoma važno.

FUNKCIONALNOST

Funkcionalnost i izdržljivost lifta mogu značajno da se poboljšaju modernizacijom ili obnovom bitnih delova kao što su kontrolni sistem i motor za automatska vrata. Ova poboljšanja povećavaju sigurnost, pouzdanost i preciznost zaustavljanja na odabranom spratu, smanjuju vreme čekanja i na taj način lift čine pristupačnijim.

BEZBEDNOST

Sigurnost i bezbednost putnika i osoblja zaduženog za održavanje liftova uvek su glavni prioriteti prilikom projektovanja, izgradnje I ugradnje lifta. Nadogradnjom komponenti kao što su osvetljenje okna i mašinske prostorije, regulator brzine na kabini, ili zaštita motora, poboljšaćete bezbednost i ujedno imati bolju kontrolu rizika u zgradi.</

Alati i preuzimanja

Više alata i preuzimanja

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website