Lift Cena - Kabina Lifta

Prednosti modernizacije komponenti

EKO-EFIKASNOST

Poboljšanje sistema elektrifikacije lifta, unapređenje kontrolnog sistema kao i podešavanje funkcionisanja osvetljenja u kabini u skladu sa potrebama može značajno da smanji količinu potrošene energije. Sva ta poboljšanja doprineće da Vaš lift bude ekološki efikasniji, i da se na taj način smanje operativni troškovi, što je takođe veoma važno.

FUNKCIONALNOST

Funkcionalnost i izdržljivost lifta mogu značajno da se poboljšaju modernizacijom ili obnovom bitnih delova kao što su kontrolni sistem i motor za automatska vrata. Ova poboljšanja povećavaju sigurnost, pouzdanost i preciznost zaustavljanja na odabranom spratu, smanjuju vreme čekanja i na taj način lift čine pristupačnijim.

BEZBEDNOST

Sigurnost i bezbednost putnika i osoblja zaduženog za održavanje liftova uvek su glavni prioriteti prilikom projektovanja, izgradnje I ugradnje lifta. Nadogradnjom komponenti kao što su osvetljenje okna i mašinske prostorije, regulator brzine na kabini, ili zaštita motora, poboljšaćete bezbednost i ujedno imati bolju kontrolu rizika u zgradi.</

Alati i preuzimanja

KONE paket rešenja za zaštitu od prekoračenja brzine kabine prilikom penjanja

Uređaji za zaštitu od prekoračenja brzine pružaju maksimalnu bezbednost kako za putnike, tako I za tehničke radnike koji u takvim situacijama imaju zadatak da poprave lift i podese njegovu brzinu kretanja na standardne vrednosti. Naš paket rešenja za modernizaciju, za sve tipove liftova svih proizvođača sastoji se od nove komponente za ograničavanje brzine, novog kabla i novog uređaja za zaustavljanje na šinama vođicama. Ova poboljšanja osiguravaju bezbedno, kontrolisano zaustavljanje kabine koja se prilikom penjanja kreće prevelikom brzinom.

KONE paket za modernizaciju motora koji reguliše rad automatskih vrata lifta

Pouzdan rad vrata omogućava Vam da održite dobar protok ljudi i da istovremeno smanjite vreme čekanja lifta. Naše rešenje za poboljšanje funkcionisanja vrata kabine lifta za liftove sa automatskim vratima obezbeđuje diskretno, tiho otvaranje i zatvaranje. Osim toga, nudi mogućnost podešavanja brzine navedenih funkcija kako bi se rad lifta u potpunosti prilagodio potrebama stanara i posetilaca Vaše zgrade.

KONE rešenje za modernizaciju sistema hidrauličnog ventila

Da li je Vašem hidrauličnom liftu potrebna modernizacija? Rad hidrauličnog lifta je prilično jednostavan proces koji se ponavlja tokom celog veka trajanja. Ali, moguće je da se usled korozije pojavi oštećenje na podzemnom delu cilindra. Zato, pre nego što se odlučite za modernizaciju, proverite da li Vaš lift ima cilindar sa jednim dnom i potražite podatke o nadogradnji sa cilindrom sa duplim dnom.

KONE Paket za nadogradnju osvetljenja okna I mašinske prostorije

Nadogradnja osvetljenja u oknu lifta i mašinskoj prostoriji poboljšaće nivo bezbednosti na radu u Vašoj zgradi. Naš paket za nadogradnju obezbeđuje dovoljno svetlosti za tehničke radnike koji imaju zadatak da brinu o održavanju lifta kao i neprekidno osvetljenje u kritičnim situacijama tokom iznenadnog nestanka struje. U paket je uključena i rasveta u oknu lifta, zamensko osvetljenje za mašinsku prostoriju, utičnica, prekidač za svetlo, dugme za hitno zaustavljanje lifta.

KONE MaxiSpace™ paket rešenja za modernizaciju sistema za smanjenje buke

Tiši rad lifta omogućava prijatniju vožnju za putnike i ujedno manje uznemiravanja za stanare koji žive u stanovima blizu lifta. Naš paket za smanjenje buke za već postojeće KONE MaxiSpace liftove podrazumeva nove remenike i izolovane hvataljke za šine vođice, kao i zamenu izolacije ležajne ploče mašine. Uz sve to, na smanjenje buke i vibracija prilikom kretanja lifta utiče i moderan dizajn lifta kao i materijali od kojih je izrađen.

KONE Paket za nadogradnju komponenti paralelne signalizacije

Jednostavna, jasna, pouzdana signalizacija koja se lako koristi, kao i dugmad za pozivanje i programiranje lifta, igraju veoma važnu ulogu u pružanju najboljeg mogućeg iskustva svim korisnicima Vašeg lifta. Ovaj paket za nadogradnju zamenjuje postojeću signalizaciju jednim od naših proizvoda iz serije ReVive KSS 210 or KSS 430.

KONE Paket za nadogradnju bezbednosnih komponenti

Nadogradnja zaštitnih mera u oknu lifta i mašinskoj prostoriji doprinosi poboljšanju bezbednosti za korisnike kao i za radnike koji brinu o održavanju čime se značajno smanjuje rizik od nesrećnih slučajeva. Naš paket za nadogradnju uključuje niz novih zaštitnih uređaja za pokretne mehaničke delove lifta – uključujući vučni kolut, remen i protivtegove – a u ponudi je i opcija sa novim sigurnosnim ogradama za bezbedniji pristup mašinskoj prostoriji.

Povezane teme

img_modernization-elevator-comp-upgrades-related-1-951x535.jpg

DA LI VAŠA ZGRADA IMA STARI KONE MONOSPACE® LIFT?

Koliko god da dobro održavate lift, nakon niza godina pouzdanog služenja i bezbroj vožnji, biće mu potrebna modernizacija. Dobro isplanirana modernizacija obezbeđuje da on nastavi da radi pouzdano i energetski efikasno, da bude u skladu sa najnovijim bezbedonosnim standardima i da se uklapa u dizajn Vaše zgrade. Pročitajte više o namenskim paketima za renoviranje za KONE MonoSpace liftove ovde.

img_modernization-elevator-comp-upgrades-solutions-2

EKSPEDITIVAN PROJEKAT I POMOĆ KOD PLANIRANJA - DA MOLIM!

Dobro planirana modernizacija obezbeđuje da Vaša oprema radi pouzdano, da je u skladu sa najnovijim bezbedonosnim standardima i da je u skladu sa dizajnom Vaše zgrade. Pročitajte više o našem procesu modernizacije i KONE Care for Life and Asset Management Planning uslugama.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.