KONE Destination Solutions | Elevator Destination Control

OPIS

Za razliku od konvencionalnih sistema za kontrolu liftova koji samo registruju željeni pravac vožnje, naš sistem za kontrolu destinacije uzima u obzir željene destinacione spratove i broj putnika koji čekaju, kako bi značajno poboljšao efikasnost i udobnost.

PREDNOSTI

  • Najbolje performanse i udobnost za putnike u jednom rešenju, omogućeni zahvaljujući najnaprednijoj i najfleksibilnijoj tehnologiji na tržištu
  • Jasno navođenje, bez nepotrebnih zaustavljanja, i liftovi sa manje gužve uz pomoć dodele lifta ljudima na osnovu njihovog destinacionoh sprata
  • Atraktivni, laki za upotrebu upravljački paneli, uključujući nove ekrane na dodir i mobilne aplikacije za pametne telefone
  • Jednostavna integracija sa KONE Access ili sistemima za kontrolu pristupa trećeg lica

Istaknuti sadržaji

img_pfi-destination-highlights-1

DVE VRSTE SISTEMA ZA KONTROLU DESTINACIJE

Sa tradicionalnim sistemom kontrole destinacije liftovi se pozivaju samo upotrebom destinacionih upravljačkih panela, dok kod hibridnih - upotrebom destinacionih upravljačkih panela na glavnim spratovima kao i regularnim upravljačkim panelima u kabinama liftova.

img_pfi_cop1

UPRAVLJAČKI PANELI

Naš opseg stilskih upravljačkih panela za kabine i destinaciju jednostavan je za upotrebu i takođe poboljšava izgled Vašeg lobija i liftova.

img_pfi access2_951x535

INTEGRISANA KONTROLA DESTINACIJE I PRISTUPA

KONE sistem za kontrolu destinacije može biti integrisan ili sa KONE Access ili sa sistemom za kontrolu pristupa trećeg lica kako bi se što više poboljšala bezbednost i protok ljudi.

img_doors_turnstiles_content block_features and options

TURNIKETI

Uz pomoć integrisanja naših rešenja za turnikete sa rešenjima za destinaciju i pristup dobijate konzistentan dizajn, fleksibilne karakteristike za personalizaciju i unapređeni komfor za posetioce i stanare

Alati i preuzimanja

Više alata i preuzimanja

Povezane teme

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website