KONE Destination Solutions | Elevator Destination Control

KONE Destination Solutions | Elevator Destination Control

KONE Destination Solutions | Elevator Destination Control

OPIS

Za razliku od konvencionalnih sistema za kontrolu liftova koji samo registruju željeni pravac vožnje, naš sistem za kontrolu destinacije uzima u obzir željene destinacione spratove i broj putnika koji čekaju, kako bi značajno poboljšao efikasnost i udobnost.

PREDNOSTI

  • Najbolje performanse i udobnost za putnike u jednom rešenju, omogućeni zahvaljujući najnaprednijoj i najfleksibilnijoj tehnologiji na tržištu
  • Jasno navođenje, bez nepotrebnih zaustavljanja, i liftovi sa manje gužve uz pomoć dodele lifta ljudima na osnovu njihovog destinacionoh sprata
  • Atraktivni, laki za upotrebu upravljački paneli, uključujući nove ekrane na dodir i mobilne aplikacije za pametne telefone
  • Jednostavna integracija sa KONE Access ili sistemima za kontrolu pristupa trećeg lica

Istaknuti sadržaji

img_pfi-destination-highlights-1

DVE VRSTE SISTEMA ZA KONTROLU DESTINACIJE

Sa tradicionalnim sistemom kontrole destinacije liftovi se pozivaju samo upotrebom destinacionih upravljačkih panela, dok kod hibridnih - upotrebom destinacionih upravljačkih panela na glavnim spratovima kao i regularnim upravljačkim panelima u kabinama liftova.

img_pfi_cop1

UPRAVLJAČKI PANELI

Naš opseg stilskih upravljačkih panela za kabine i destinaciju jednostavan je za upotrebu i takođe poboljšava izgled Vašeg lobija i liftova.

img_pfi access2_951x535

INTEGRISANA KONTROLA DESTINACIJE I PRISTUPA

KONE sistem za kontrolu destinacije može biti integrisan ili sa KONE Access ili sa sistemom za kontrolu pristupa trećeg lica kako bi se što više poboljšala bezbednost i protok ljudi.

img_doors_turnstiles_content block_features and options

TURNIKETI

Uz pomoć integrisanja naših rešenja za turnikete sa rešenjima za destinaciju i pristup dobijate konzistentan dizajn, fleksibilne karakteristike za personalizaciju i unapređeni komfor za posetioce i stanare

Alati i preuzimanja

KONE touchscreen signalizacija

KSP858 je DOP sa ekranom na dodir koji uključuje poslednju tehnologiju ekrana osetljivih na dodir i visoko intuitivni intrfejs za jedonstavnost u koriscenju lifta.

Povezane teme

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.