KONE rešenja za pametne zgrade sa ugrađenom povezanošću

Osigurajte budućnot svoje zgrade uz pomoć povezanih liftova

Doživljaj koji pruža pametan lift čini Vašu zgradu atraktivnijom, kako za stanare i zakupce, tako i za posetioce. Osigurajte budućnost svoje zgrade uz pomoć vodeće liftovske tehnologije koja je poboljšana ugrađenom mogućnošću povezivanja.

hero_KONE_cloud_city_final_1440x670

KONE rešenja za pametne zgrade sa ugrađenom povezanošću

Povećajte vrednost uz pomoć rešenja za pametne zgrade

Naša rešenja za pametne zgrade su vodeća na tržištu i sada dolaze sa ugrađenom povezanošću. Uz pomoć povezanih liftova možete stvoriti potpuno novu vrstu iskustva za korisnike, tako što ćete dodati rešenja i usluge za pametne zgrade koja olakšavaju život i pogodnija su za upotrebu.

Povezani liftovi nude potpuno novi svet mogućnost

img_KONE-technician-2_with_graphics_680x425

KONE rešenja za pametne zgrade

KONE Residential Flow olakšava svakodnevni život i lišava ga stresa uz pomoć poboljšane pristupačnosti, jednostavne kontrole pristupa i inovativnih komunikacionih metoda. KONE 24/7 Povezane usluge koriste podatke o opremi kako bi omogućile prediktivno održavanje; što znači da problemi mogu biti brzo identifikovani i rešeni, pre nego što prouzrokuju kvar ili prekid u upotrebi.

Saznajte više o rešenjima za održavanje koju pruža KONE

KONE rešenja za pametne zgrade sa ugrađenom povezanošću

img_web-connectivity-Savioke_Relay_Dash_Hallway_highlight

Učinite život još jednostavnijim uz pomoć People Flow Ekosistem partnerskih inovacija

Broj naših People Flow Ekosistem partnera stalno raste, a oni stvaraju inovacije koje još više pojednostavljuju život zakupcima i stanarima. Evo samo nekoliko primera:

  • Savioke Relay – automatski sistem dostave za hotele, poslovne i medicinske objekte.
  • BlindSquare – vodeća svetska aplikacija za navigaciju za slepe i slabovide osobe.

KONE rešenja za pametne zgrade sa ugrađenom povezanošću

img_KONE_mobile_resi_flow_with_graphics-680x425

Prilagodite sebi iskustvo u zgradi

Ugrađena mogućnost povezivanja daje Vam slobodu da razvijate sopstvena rešenja za pametnu zgradu, što Vam dalje omogućava da još više prilagodite lift svojim potrebama kako biste odgovorili na potrebe zgrade i ljudi koji je koriste.

KONE rešenja za pametne zgrade sa ugrađenom povezanošću

img_Kone-Architect-Europe-Set1-A-17-Edit_HD_680x425

Održavanje Vaše zgrade sigurnom i bezbednom

Kako bi Vam obezbedili spokoj u digitalnom svetu, sajber bezbednost i privatnost su ugrađeni u naše digitalne usluge i povezanost. Stalni nadzor naših digitalnih okruženja pomaže nam da adekvatno brinemo o njima sada i u budućnosti.

KONE rešenja za pametne zgrade sa ugrađenom povezanošću

img_customer meeting_680x425

Vaš partner za rešenje za pametnu zgradu

Interfejsi za programiranje aplikacija ili ukratko API-i omogućavaju komunikaciju dveju aplikacija, što znači da Vaša aplikacija može besprekorno da radi sa našim povezanim liftovima. Povezani liftovi pružaju nove mogućnosti za povećanje vrednosti uz pomoć rešenja za pametne zgrade koja nude KONE i naši People Flow Ekosistem partneri.

KONE rešenja za pametne zgrade sa ugrađenom povezanošću

img_KONE_Feat_Media_Screen_Maintenance-Landscape-025_680x425

Budite u toku sa aktivnostima održavanja

Pomoću našeg API-ja za status opreme i API-ja za servisne informacije možete lako da unesete status održavanja i istoriju KONE opreme u sopstvenu zgradu ili sisteme upravljanja imovinom.

Posetite portal razvojnog tima

KONE rešenja za pametne zgrade sa ugrađenom povezanošću

img_Digital elevator-DX -female-male-smartphone_680x425

Jednostavno integrisanje novih usluga za pametne zgrade

Uz pomoć naše Elevator Call API možete integrisati opcije za poziv lifta u svoje aplikacije za krajnje korisnike, npr. da omogućite ljudima da pozovu liftove pametnim telefonima. Naš API za servisnog robota omogućava Vam da integrišete autonomne robote koji se koriste za čišćenje, dostavu i bezbednost, sa KONE liftovima.

Posetite portal razvojnog tima

KONE rešenja za pametne zgrade sa ugrađenom povezanošću

Kako možemo da Vam pomognemo

Popunite obrazac i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku

Sample form


+381My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|24/7 Connected Services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Advanced People Flow solutions|People Flow planning|Other

Imajte na umu da ćemo prilikom podnošenja ovog obrasca prikupljati vaše lične podatke. Više informacija o obradi ličnih podataka potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Povezane teme

img_kone-residential-flow-668x376

KONE Residential Flow

KONE Residential Flow uklanja probleme i stres iz svakodnevnog života uz pomoć poboljšane pristupačnosti, jednostavne kontrole pristupa i inovativnih komunikacionih metoda.

img_KONE Elevator music-related topis-Partner solutions_668x376

Partnerska rešenja

KONE People Flow ekosistem konstantno raste, donoseći nova rešenja za pametne zgrade, i to u svim oblastima, počevši od pristupačnosti i parkinga, do zabave i bezbednosti, a svi oni mogu biti integrisani sa KONE People Flow rešenjima.

img_KONE DX related topics inform entertain and inspire_668x376

KONE rešenja za infozabavne sadržaje

Počevši od infozabavnih ekrana, pa do čarobnih ogledala za medijski sadržaj, KONE DX Class liftovi nude drugačiji način da informišu, zabave i inspirišu putnike.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.