Promovišemo tri različita elementa totalnog nagrađivanja

OSNOVNI ELEMENTI

Oni čine temelj naše ponude nagrađivanja i primaju se redovno. Primeri: osnovna plata, dodaci, beneficije za zaposlene

MOGUĆNOSTI

Ovo su dodatni elementi nagrađivanja koji zavise od performansi zaposlenog. Primeri: plata zasnovana na performansama i priznanja

ISKUSTVA

Nudimo i brojna iskustva koja pomažu našim zaposlenima da postignu svoje lične i ciljeve vezane za karijeru i omoguće im da imaju zdrav i izbalansiran život. Primeri: razvoj karijere, dobrobit, upravljanje performansama.

Iskustva

Naš cilj je da imamo najbolje moguće stručnjake sa pravim kompetencijama za svaku poziciju. Ovo je naglašeno time što se organizuju razgovori između zaposlenog i njegovog/njenog menadžera bar dva puta godišnje, zarad dobrobiti zaposlenog, razvoja karijere i različitih mogućnosti za napredak.

img_We offer_Technician equipment van

RAZVOJ KARIJERE

Nudimo brojne mogućnosti za razvoj karijere naših zaposlenih; mogućnosti se kreću od horizontalnih premeštaja do preuzimanja zahtevnijih uloga u organizaciji. U kompaniji KONE, akcenat je na rotaciji radnih mesta i stoga interno objavljujemo sve otvorene radne pozicije. Zaposleni mogu da se prijave za bilo koju od slobodnih pozicija, tako da su mogućnosti beskonačne.

Kontinuirana promena i pozitivan razvoj u poslovanju omogućavaju našim zaposlenima da uče i napreduju čak i kada odluče da ostanu na svojim trenutnim pozicijama. Kako bi podstakli razvoj zaposlenih, takođe nudimo mentorstva unutar kompanije ali smo i uključeni u mentorske programe između kompanija.

img_employees-construction-site-shanghai-951x535

MOGUĆNOSTI ZA UČENJE

KONE organizuje programe učenja koji pokrivaju široki spektar stručnih veština. Oni su organizovani tako da ojačaju zajedničke operativne modele, da promovišu saradnju i razmenu znanja među kulturama i da obezbede razvoj trenutnih i budućih menadžera. Naše ponude uključuju kombinaciju tema koje se široko kreću od upravljanja projektima i stručnih veština, do tehničkih treninga i treninga za prodavce.

Posvećeni smo razvoju našin lidera, pa zato revidiramo liderske timove i redovno planiramo njihove naslednike. Takođe investiramo u razvoj budućih lidera unutar organizacije.

Šta dobrobit znači za KONE?

Za nas, dobrobit zaposlenog podrazumeva fizičko, mentalno i društveno zdravlje; u kontekstu posla i karijere znači voditi izbalansiran život. Programi pod nazivom "Pojačaj svoje zdravlje" imaju za cilj da poboljšaju dobrobit u kompaniji KONE. Programi pod nazivom "Pojačaj svoje zdravlje" su najvidljiviji deo dobrobiti u kompaniji KONE. Programi su zasnovani na tri principa.

img_We offer_Indian technicians

BUDI SVESTAN

Postojanje svesti o rizicima po lično zdavlje, kako fizičko tako i mentalno

img_We offer_Us technicians van

BUDI AKTIVAN

Lično preduzimanje mera zarad suočavanja sa rizicima i nihovog poboljšanja, ili zarad održavanja dobrog zdravlja  

img_We offer_Chinese technicians park

BUDI ODGOVORAN

Lično zalaganje za povećanje redovnog fizičkog vežbanja

Proverite uzbudljive mogućnosti za posao koje nudimo u različitim zemljama!

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website