Mi nudimo

Promovišemo tri različita elementa totalnog nagrađivanja

OSNOVNI ELEMENTI

Oni čine temelj naše ponude nagrađivanja i primaju se redovno. Primeri: osnovna plata, dodaci, beneficije za zaposlene

MOGUĆNOSTI

Ovo su dodatni elementi nagrađivanja koji zavise od performansi zaposlenog. Primeri: plata zasnovana na performansama i priznanja

ISKUSTVA

Nudimo i brojna iskustva koja pomažu našim zaposlenima da postignu svoje lične i ciljeve vezane za karijeru i omoguće im da imaju zdrav i izbalansiran život. Primeri: razvoj karijere, dobrobit, upravljanje performansama.

Iskustva

Naš cilj je da imamo najbolje moguće stručnjake sa pravim kompetencijama za svaku poziciju. Ovo je naglašeno time što se organizuju razgovori između zaposlenog i njegovog/njenog menadžera bar dva puta godišnje, zarad dobrobiti zaposlenog, razvoja karijere i različitih mogućnosti za napredak.

img_We offer_Technician equipment van

RAZVOJ KARIJERE

Nudimo brojne mogućnosti za razvoj karijere naših zaposlenih; mogućnosti se kreću od horizontalnih premeštaja do preuzimanja zahtevnijih uloga u organizaciji. U kompaniji KONE, akcenat je na rotaciji radnih mesta i stoga interno objavljujemo sve otvorene radne pozicije. Zaposleni mogu da se prijave za bilo koju od slobodnih pozicija, tako da su mogućnosti beskonačne.

Kontinuirana promena i pozitivan razvoj u poslovanju omogućavaju našim zaposlenima da uče i napreduju čak i kada odluče da ostanu na svojim trenutnim pozicijama. Kako bi podstakli razvoj zaposlenih, takođe nudimo mentorstva unutar kompanije ali smo i uključeni u mentorske programe između kompanija.

img_employees-construction-site-shanghai-951x535

MOGUĆNOSTI ZA UČENJE

KONE organizuje programe učenja koji pokrivaju široki spektar stručnih veština. Oni su organizovani tako da ojačaju zajedničke operativne modele, da promovišu saradnju i razmenu znanja među kulturama i da obezbede razvoj trenutnih i budućih menadžera. Naše ponude uključuju kombinaciju tema koje se široko kreću od upravljanja projektima i stručnih veština, do tehničkih treninga i treninga za prodavce.

Posvećeni smo razvoju našin lidera, pa zato revidiramo liderske timove i redovno planiramo njihove naslednike. Takođe investiramo u razvoj budućih lidera unutar organizacije.

Šta dobrobit znači za KONE?

Za nas, dobrobit zaposlenog podrazumeva fizičko, mentalno i društveno zdravlje; u kontekstu posla i karijere znači voditi izbalansiran život. Promovišemo fleksibilne radne aranžmane tamo gde podržavaju naše poslovne ciljeve i naše programe "Pojačaj svoje zdravlje". Programi pod nazivom "Pojačaj svoje zdravlje" imaju za cilj da poboljšaju dobrobit u kompaniji KONE. Programi pod nazivom "Pojačaj svoje zdravlje" su najvidljiviji deo dobrobiti u kompaniji KONE. Programi su zasnovani na tri principa.

Mi nudimo

img_We offer_Indian technicians

BUDI SVESTAN

Postojanje svesti o rizicima po lično zdavlje, kako fizičko tako i mentalno

img_We offer_Us technicians van

BUDI AKTIVAN

Lično preduzimanje mera zarad suočavanja sa rizicima i nihovog poboljšanja, ili zarad održavanja dobrog zdravlja  

img_We offer_Chinese technicians park

BUDI ODGOVORAN

Lično zalaganje za povećanje redovnog fizičkog vežbanja

Proverite uzbudljive mogućnosti za posao koje nudimo u različitim zemljama!

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.