Rešenje za održavanje za svaku potrebu

img_Your maintenance journey_02_Content_block-950x540

Prilagođeno održavanje koje vi kontrolišete

Sve počinje tako što pažljivo saslušamo i razumemo šta je potrebno vama, vašoj opremi i vašim korisnicima. Potom možemo da kreiramo odgovarajuće rešenje za održavanje.

Dobićete jasnu ponudu koja precizno definiše šta je u nju uključeno, a šta ne, kako biste pre potpisivanja odlučili o prilagođavanju detalja.

img_Your maintenance journey_03_Content_block-950x540

Preventivno održavanje da sve radi bez problema

Preventivno održavanje pomaže da se pre svega izbegne pojava problema i da sve radi bezbedno i bez smetnji. Kreiramo plan održavanja za vašu opremu na osnovu upotrebe i drugih značajnih faktora.

Obaveštavaćemo vas o svim potrebama za popravkama i modernizacijom i putem godišnjih procena informisati o stanju i performansama opreme.

img_Your maintenance journey_04_Content_block-950x540

Brze, pouzdane popravke u slučaju neočekivanih kvarova

Ako nešto ne radi kako treba, naši tehničari mogu da reše većinu problema u toku jedne posete. Bićete informisani o dešavanjima i kada će oprema opet biti u upotrebi.

Možete izabrati iz ponude opcija za ugovor koje uključuju planove za posete u slučaju kvara i popravki. Planovi podrazumevaju fleksibilne troškove i fleksibilan raspored održavanja kao bi se remećenje funkcionisanja zgrade svelo na minimum.

img_Your maintenance journey_05_Content_block-950x540

Pametni onlajn alati da biste bili informisani

KONE Online vam pruža trenutni pristup podacima o ugovorima održavanja, opremi, tekućim radovima na održavanju, pozivima i popravkama. Takođe možete da napravite izveštaje o završenim radovima na održavanju i troškovima, radi lakšeg planiranja i predviđanja budžeta.

KONE Mobile je aplikacija za mobilne telefone koja vam omogućava da pratite status opreme koju održavamo za vas , uključujući 24/7 Povezanu opremu, kao i tekuće, prošle i predstojeće radove na održavanju.

img_Your maintenance journey_06_Content_block-950x540

Prediktivno održavanje vama na usluzi 24/7

Iskoristite najnovije na polju inteligentnog, prediktivnog održavanja uz pomoć KONE 24/7 Povezanih usluga – manje kvarova, brže popravke, povećana bezbednost i jasna slika o svemu što se dešava sa vašom opremom.

img_Your maintenance journey_07_Content_block-950x540

Podrška stručnjaka kako biste doneli pametne odluke

KONE 24/7 Planner može planiranje upravljanja resursima da oslobodi nagađanja tako što daje preporuke na osnovu podataka o realnoj upotrebi opreme.

Umesto da koristite nefleksibilan i zastareo plan i budžet, možete doneti bolje odluke o tome šta i kada treba popraviti i modernizovati, sve na osnovu trenutnog stanja i upotrebe opreme.

Kako kupiti održavanje lifta – vodič

Kako kupiti održavanje lifta – vodič

Naš koristan, praktičan vodič usmerava vas kroz stavke koje treba razmotriti pri izboru partnera u održavanju i definisanju ugovora.

Kontaktirajte nas

Recite nam više o tome kako Vam možemo pomoći koristeći formular dole. Neko iz našeg tima će Vas što je pre moguće kontaktirati.

Sample form






+381







My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|24/7 Connected Services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Advanced People Flow solutions|People Flow planning|Other

Imajte na umu da ćemo prilikom podnošenja ovog obrasca prikupljati vaše lične podatke. Više informacija o obradi ličnih podataka potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website