Put vašeg održavanja

Rešenje za održavanje za svaku potrebu

img_Your maintenance journey_02_Content_block-950x540

Prilagođeno održavanje koje vi kontrolišete

Sve počinje tako što pažljivo saslušamo i razumemo šta je potrebno vama, vašoj opremi i vašim korisnicima. Potom možemo da kreiramo odgovarajuće rešenje za održavanje.

Dobićete jasnu ponudu koja precizno definiše šta je u nju uključeno, a šta ne, kako biste pre potpisivanja odlučili o prilagođavanju detalja.

img_Your maintenance journey_03_Content_block-950x540

Preventivno održavanje da sve radi bez problema

Preventivno održavanje pomaže da se pre svega izbegne pojava problema i da sve radi bezbedno i bez smetnji. Kreiramo plan održavanja za vašu opremu na osnovu upotrebe i drugih značajnih faktora.

Obaveštavaćemo vas o svim potrebama za popravkama i modernizacijom i putem godišnjih procena informisati o stanju i performansama opreme.

img_Your maintenance journey_04_Content_block-950x540

Brze, pouzdane popravke u slučaju neočekivanih kvarova

Ako nešto ne radi kako treba, naši tehničari mogu da reše većinu problema u toku jedne posete. Bićete informisani o dešavanjima i kada će oprema opet biti u upotrebi.

Možete izabrati iz ponude opcija za ugovor koje uključuju planove za posete u slučaju kvara i popravki. Planovi podrazumevaju fleksibilne troškove i fleksibilan raspored održavanja kao bi se remećenje funkcionisanja zgrade svelo na minimum.

img_Your maintenance journey_05_Content_block-950x540

Pametni onlajn alati da biste bili informisani

KONE Online vam pruža trenutni pristup podacima o ugovorima održavanja, opremi, tekućim radovima na održavanju, pozivima i popravkama. Takođe možete da napravite izveštaje o završenim radovima na održavanju i troškovima, radi lakšeg planiranja i predviđanja budžeta.

KONE Mobile je aplikacija za mobilne telefone koja vam omogućava da pratite status opreme koju održavamo za vas , uključujući 24/7 Povezanu opremu, kao i tekuće, prošle i predstojeće radove na održavanju.

img_Your maintenance journey_06_Content_block-950x540

Prediktivno održavanje vama na usluzi 24/7

Iskoristite najnovije na polju inteligentnog, prediktivnog održavanja uz pomoć KONE 24/7 Povezanih usluga – manje kvarova, brže popravke, povećana bezbednost i jasna slika o svemu što se dešava sa vašom opremom.

img_Your maintenance journey_07_Content_block-950x540

Podrška stručnjaka kako biste doneli pametne odluke

KONE 24/7 Planner može planiranje upravljanja resursima da oslobodi nagađanja tako što daje preporuke na osnovu podataka o realnoj upotrebi opreme.

Umesto da koristite nefleksibilan i zastareo plan i budžet, možete doneti bolje odluke o tome šta i kada treba popraviti i modernizovati, sve na osnovu trenutnog stanja i upotrebe opreme.

Kako kupiti održavanje lifta – vodič

Kako kupiti održavanje lifta – vodič

Naš koristan, praktičan vodič usmerava vas kroz stavke koje treba razmotriti pri izboru partnera u održavanju i definisanju ugovora.

Kontaktirajte nas

Recite nam više o tome kako Vam možemo pomoći koristeći formular dole. Neko iz našeg tima će Vas što je pre moguće kontaktirati.

Sample form


+381My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|24/7 Connected Services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Advanced People Flow solutions|People Flow planning|Other

Imajte na umu da ćemo prilikom podnošenja ovog obrasca prikupljati vaše lične podatke. Više informacija o obradi ličnih podataka potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.