Poboljšanja za eskalatore - Modularna modernizacija eskalatora - KONE

Modernizujte putem modularnih paketa –velika poboljšanja jednostavno i efikasno!

img_direct drive_951x535

Pogon

Modernizacijom tradicionalnog pogona sa pužnim reduktorom sa visoko efkasnim KONE direktnim pogonom smanjuje se potrošnja energije i povećava pouzdanost i rad. S obzirom da su kritične komponente lako dostupne, vreme kada je lift van upotrebe je minimalno, a održavanje je brže i jednostavnije.

img_modernization-escalator-mod-modernization-solutions-1

Lanac

Naš samo-podmazujući pogonski lanac eliminiše neprijatne mirise ulja i rizik od curenja ulja kroz obloge eskalatora. Ovo značajno smanjuje rizik od požara i olakšava održavanje.

img_modernization-escalator-mod-modernization-solutions-2

Kontroler

Zamena zastarelog kontrolera modernom jedinicom zasnovanom na bazi mikroprocersora će značajno poboljšati bezbednost i energetsku efikasnost. KONE 501 kontroler se povezuje sa najnovijim bezbedonosnim sistemima za nadzor da bi se doprinelo bezbrižnosti klijenta.

img_modular escalator controller

Izgled

Uskladiti izgled Vašeg eskalatora sa izgledom i osećajem u zgradi – ili pretvoriti eskalator u privlačnu karakteristiku – ništa lakše. Možete zameniti neke ili sve balustrade, pristupne poklopce, ploče češljeva, lajsne i kose balustrade, stepenike za čišćenje i balansiranje, kao i osvetljenje.

img_modernization-escalator-mod-modernization-solutions-5

Bezbednost

Važno je obezbediti da Vaši eskalatori budu u skladu sa svim važnim lokalnim standardima. Nudimo različita rešenja za osavremenjivanje Vaše opreme, uključujući sisteme odbojnih četki, dinamičko kočenje i dodatne bezbedonosne natpise.

Alati i preuzimanja

KONE Escalator InfoPack

Includes all the information you will need in order to plan an escalator or autowalk.

Povezane teme

img_AIEMMAT-VUODET-951x535

EKSPEDITIVAN PROJEKAT I POMOĆ U PLANIRANJU – DA MOLIM!

Dobro planirana modernizacija obezbeđuje da Vaša oprema radi pouzdano, da je u skladu sa najnovijim bezbedonosnim standardima i da je u skladu sa dizajnom Vaše zgrade. Možemo da procenimo stanje Vaše opreme i pomognemo da donesete promišljene odluke u vezi vrste i najboljeg vremena za modernizaciju.

img_modernization-escalators-full-replacement-related-2

FOKUS NA BEZBEDNOSTI

Bezbednost je kamen temeljac svega što radimo. Stalno težimo boljoj bezbednosti naših eskalatora i pokretnih traka posvećujući rigoroznu pažnju procesima dizajniranja, proizvodnje, ugradnje i održavanja. Pročitajte više o kulturi bezbednosti u kompaniji KONE.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.