Modernizujte putem modularnih paketa –velika poboljšanja jednostavno i efikasno!

img_direct drive_951x535

Pogon

Modernizacijom tradicionalnog pogona sa pužnim reduktorom sa visoko efkasnim KONE direktnim pogonom smanjuje se potrošnja energije i povećava pouzdanost i rad. S obzirom da su kritične komponente lako dostupne, vreme kada je lift van upotrebe je minimalno, a održavanje je brže i jednostavnije.

img_modernization-escalator-mod-modernization-solutions-1

Lanac

Naš samo-podmazujući pogonski lanac eliminiše neprijatne mirise ulja i rizik od curenja ulja kroz obloge eskalatora. Ovo značajno smanjuje rizik od požara i olakšava održavanje.

img_modernization-escalator-mod-modernization-solutions-2

Kontroler

Zamena zastarelog kontrolera modernom jedinicom zasnovanom na bazi mikroprocersora će značajno poboljšati bezbednost i energetsku efikasnost. KONE 501 kontroler se povezuje sa najnovijim bezbedonosnim sistemima za nadzor da bi se doprinelo bezbrižnosti klijenta.

img_modular escalator controller

Izgled

Uskladiti izgled Vašeg eskalatora sa izgledom i osećajem u zgradi – ili pretvoriti eskalator u privlačnu karakteristiku – ništa lakše. Možete zameniti neke ili sve balustrade, pristupne poklopce, ploče češljeva, lajsne i kose balustrade, stepenike za čišćenje i balansiranje, kao i osvetljenje.

img_modernization-escalator-mod-modernization-solutions-5

Bezbednost

Važno je obezbediti da Vaši eskalatori budu u skladu sa svim važnim lokalnim standardima. Nudimo različita rešenja za osavremenjivanje Vaše opreme, uključujući sisteme odbojnih četki, dinamičko kočenje i dodatne bezbedonosne natpise.

Alati i preuzimanja

Više alata i preuzimanja

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website