Karijere

KONE kao poslodavac

ČIME SE BAVIMO

KONE je inovativni lider u industriji liftova i eskalatora. Naš posao je da iskoristimo najbolje od svetskih gradova, zgrada i javnih površina. Verujemo da su gradovi deo rešenja za bolji život.

U ŠTA VERUJEMO

Mi verujemo u poboljšanje performansi kroz inspirisanje, uključivanje i razvoj naših ljudi. Lični rast se veoma podržava i postoje raznovrsne mogućnosti za razvoj karijere.

U kompaniji KONE posvećeni smo

img_Careers_Improving urban life

POBOLJŠANJU URBANOG ŽIVOTA

Kao globalni lider u industriji liftova i eskalatora, razvijamo rešenja koja ljudima čine zivot lakšim i prijatnijim. Kao zaposlenom u kompaniji KONE, vaš posao pomaže da se poboljša kvalitet urbanog života.

img_Careers_Growing together

ZAJEDNIČKOM RASTU

Mi verujemo da su čvrsto vođstvo, zajednički skup vrednosti i posvećeni zaposleni ono što nas čini uspešnim.

img_Careers_Winning together

ZAJEDNIČKIM POBEDAMA

Ispunjavamo obećanja data klijentima i konstantno poboljšavamo svoju reputaciju pouzdanog partnera.

backimg_building

ŠTA VAM NUDIMO

PONUDA TOTAL REWARD

Mi verujemo da su naši zaposleni ključ uspeha i naša Total Reward je kombinacija onoga što nudimo u kompaniji KONE.

RAZVOJ KARIJERE

Sposobnost da se prilagodimo trendovima koji su uobličili urbanizaciju, rezultat je naših proizvoda, usluga i zaposlenih. U našem multikulturalnom radnom okruženju možete steći iskustvo koje se ceni širom sveta.

PROGRAM OPŠTE DOBROBITI I FLEKSIBILNOST

Opšta dobrobit zaposlenog podrazumeva fizičko, mentalno i socijalno zdravlje. U kontekstu Vašeg posla i karijere svodi suština je vođenje izbalansiranog života.

Proverite uzbudljive mogućnosti za posao koje nudimo u različitim zemljama!

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.