KONE kao kompanija

KONE kao kompanija

img_Company_looking over the city

KO SMO MI

U kompaniji KONE imamo misiju da poboljšamo tok urbanog života. Kao globalni lider u industriji liftova i eskalatora, KONE obezbeđuje liftove, eskalatore i automatska vrata za zgrade, kao i rešenja za održavanje i modernizaciju, koja produžavaju životni ciklus svake zgrade.

Uz pomoć efektnijeg People Flow®, činimo ljudima putovanje bezbednije, ugodnije i pouzdanije, u višim, pametnijim zgradama. Zajedno sa našim partnerima i klijentima širom sveta, pomažemo da gradovi postanu bolja mesta za život. U 2020. godini KONE je imao godišnju neto prodaju u vrednosti od 9,9 milijardi evra, i na kraju godine preko 60.000 zaposlenih. KONE klasa B akcije nalaze se na listi berze Nasdaq Helsinki Ltd. u Finskoj.

img_Company_urbanization at night

VIZIJA I STRATEGIJE

Naša vizija je da stvorimo najbolje People Flow® iskustvo

Ovo znači da razumemo da različiti tipovi zgrada služe u različite svrhe, što dalje ima uticaj na protok ljudi i okruženje. Takođe znači da pružamo Jednostavnost, Efektivnost i Iskustva našim korisnicima i klijentima, tokom čitavog životnog ciklusa zgrada.

Kako bismo sproveli svoju strategiju, uveli smo četiri Načina do Pobede sa našim klijentima.

U kompaniji KONE želimo da doprinesemo boljem urbanom životu.

img_hongkong-cityscape-environment

RAZVOJ ODRŽIVIH PAMETNIH GRADOVA

Naši ambiciozni ciljevi zaštite životne sredine usmereni su na dalje poboljšanje ekološke efikasnosti naših rešenja i smanjenje emisije gasova i efekta staklene bašte koji proističu iz našeg delovanja.

img_mother-child-escalator

USVAJANJE KULTURE BEZBEDNOSTI

Bezbednost je na vrhu liste prioriteta u kompaniji KONE, i mi čvrsto verujemo da se nezgode mogu sprečiti.

img_lab-engineer-dop

INOVACIJE ZA GRADOVE BUDUĆNOSTI

Zajedno sa našim partnerima konstantno ojačavamo svoju poziciju lidera u inovacijama u našoj industriji.

Read more from our Sustainability Report (in English)

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.