KONE kao kompanija

img_Company_looking over the city

KO SMO MI

U kompaniji KONE imamo misiju da poboljšamo tok urbanog života. Kao globalni lider u industriji liftova i eskalatora, KONE obezbeđuje liftove, eskalatore i automatska vrata za zgrade, kao i rešenja za održavanje i modernizaciju, koja produžavaju životni ciklus svake zgrade.

Uz pomoć efektnijeg People Flow®, činimo ljudima putovanje bezbednije, ugodnije i pouzdanije, u višim, pametnijim zgradama. Zajedno sa našim partnerima i klijentima širom sveta, pomažemo da gradovi postanu bolja mesta za život. U 2020. godini KONE je imao godišnju neto prodaju u vrednosti od 9,9 milijardi evra, i na kraju godine preko 60.000 zaposlenih. KONE klasa B akcije nalaze se na listi berze Nasdaq Helsinki Ltd. u Finskoj.

img_Company_urbanization at night

VIZIJA I STRATEGIJE

Naša vizija je da stvorimo najbolje People Flow® iskustvo

Ovo znači da razumemo da različiti tipovi zgrada služe u različite svrhe, što dalje ima uticaj na protok ljudi i okruženje. Takođe znači da pružamo Jednostavnost, Efektivnost i Iskustva našim korisnicima i klijentima, tokom čitavog životnog ciklusa zgrada.

Kako bismo sproveli svoju strategiju, uveli smo četiri Načina do Pobede sa našim klijentima.

U kompaniji KONE želimo da doprinesemo boljem urbanom životu.

Read more from our Sustainability Report (in English)

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website