Back to top

Značajna poboljšanja uz rešenja za modularnu modernizaciju lifta

img_modernization-elevator-mod-modernization-solutions-1

ELEKTRIFIKACIJA

Modernizacija kontrolera i elektrifikacije starog lifta poboljšaće njegovu pouzdanost, eko-efikasnost, bezbednost i pristupačnost. S obzirom da su rešenja za elektrifikaciju brza za instaliranje, omogućavaju minimalno ometanje stanara zgrade.

img_modernization-elevator-mod-modernization-solutions-2

PODIZANJE

Jedinica za podizanje je deo lifta koji obavlja najteži posao. Zamena istrošenog, zastarelog mehanizma bitna je za bezbednost i komfor vožnje.

img_modernization-elevator-mod-modernization-solutions-3

KABINE

Često se dešava da su mehanički sistemi lifta u dobrom stanju, dok je enterijer kabine pohaban i zastareo. Našom modernizacijom kabine postižete da enterijer bude osavremenjen uz pomoć brojnih modernih i izdržljivih opcija za dizajn i dodataka.

img_modernization-elevator-mod-modernization-solutions-4

SIGNALIZACIJA

Naši sistemi signalizacije lifta poboljšavaju pristupačnost, bezbednost i udobnost za putnike. Oni pružaju non-stop brzu, dvosmernu glasovnu komunikaciju sa KONE Customer Care Center™ u vanrednim slučajevima.

img_modernization-elevator-mod-modernization-solutions-5-951x535

VRATA

Dodavanjem novih, automatskih vrata liftu poboljšavate bezbednost, ali to takođe može dodati težinu i zauzeti prostor. Naša laka automatska vrata maksimiziraju prostor unutar kabine i pružaju gladak, nečujan rad.

Povezane teme

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website