Tehničari i stručnjaci

Rangiran od strane Forbes magazina kao jedna od najinovativnijih kompanija na svetu, KONE je tokom poslednjeg veka bio posvećen razumevanju potreba svojih klijenata, pružajući vrhunske liftove, eskalatore i automatska vrata za zgrade, kao i inovativna rešenja za modernizaciju i održavanje.

U kompaniji KONE imamo misiju da poboljšamo protok urbanog života. Naš je posao da učinimo najbolje od svetskih gradova, zgrada i otvorenih površina i takođe verujemo da su gradovi deo rešenja za bolji život.

Budite u osnovi kompanije KONE kao tehnički stručnjak - svakodnevni junak koji ljudima olakšava život. Sa ponosom nudimo brojna iskustva i mogućnosti koje će Vam pomoći da ostvarite poslovne i lične ciljeve.

Mogućnosti za stručnjake i tehničke eksperte

img_Professionals and technicians_Escalator service technicians

Tehnički eksperti

Tehnikim ekspertima nudimo mogućnost za rad na značajnim zgradama koje se smatraju odrednicama u industriji. Pored najsavremenije opreme, takođe nudimo sofisticirane usluge koje garantuju 24/7 performanse. Zapravo, više od polovine naše prodaje dolazi od usluga koje pružamo.

Vaše veštine nam pomažu da napredujemo, i imamo centre za obuku širom sveta koji Vam pomažu da razvijete svoje sposobnosti.

img_Professionals and technicians_Pero female factory worker

Fabrički radnici, monteri, testeri i serviseri

Fabrički radnici rade u proizvodnji, u našim modernim fabrikama širom sveta. Monteri i testeri su eksperti koji vode računa o bezbednom i temeljnom instaliranju opreme kao što su liftovi i eskalatori. Serviseri, radeći održavanje i modernizaciju, predstavljaju KONE ambasadore, sreću klijente svakodnevno kako bi pružili vrhunsku uslugu.

Takođe vodimo programe edukacije za buduće tehničke eksperte. Ovi programi su često organizovani u kooperaciji sa obrazovnim institucijama. Kontaktirajte vašu lokalnu KONE kancelariju da biste saznali kako možete postati tehnički ekspert za KONE.

img_Professionals and technicians_Office meeting

Biznis stručnjaci

Za buduće lidere nudimo mogućnosti koje podržavaju lični napredak i razvoj karijere. Takođe imamo proces upravljanja koji uključuje redovne diskusije o razvoju performansi. Kao odgovorni poslodavac sa više od jednog veka iskustva, KONE je odlično mesto da izgradite svoju karijeru.

img_Professionals and technicians_Lab researchers

Inženjeri

Za inženjere nudimo inspirativno okruženje za razvoj veština i sposobnosti. Stvaramo inovacije zajedno u globalnim timovima. KONE nudi odlične mogućnosti za rotaciju radnih mesta i razvoj karijere i imamo lokalne i globalne programe učenja - neki od njih su razvijeni u kooperaciji sa vodećim univerzitetima.

Proverite uzbudljive mogućnosti za posao koje nudimo u različitim zemljama!

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website