Tehničari i stručnjaci

Tehničari i stručnjaci

Tehničari i stručnjaci

Rangiran od strane Forbes magazina kao jedna od najinovativnijih kompanija na svetu, KONE je tokom poslednjeg veka bio posvećen razumevanju potreba svojih klijenata, pružajući vrhunske liftove, eskalatore i automatska vrata za zgrade, kao i inovativna rešenja za modernizaciju i održavanje.

U kompaniji KONE imamo misiju da poboljšamo protok urbanog života. Naš je posao da učinimo najbolje od svetskih gradova, zgrada i otvorenih površina i takođe verujemo da su gradovi deo rešenja za bolji život.

Budite u osnovi kompanije KONE kao tehnički stručnjak - svakodnevni junak koji ljudima olakšava život. Sa ponosom nudimo brojna iskustva i mogućnosti koje će Vam pomoći da ostvarite poslovne i lične ciljeve.

Mogućnosti za stručnjake i tehničke eksperte

img_Professionals and technicians_Escalator service technicians

Tehnički eksperti

Tehnikim ekspertima nudimo mogućnost za rad na značajnim zgradama koje se smatraju odrednicama u industriji. Pored najsavremenije opreme, takođe nudimo sofisticirane usluge koje garantuju 24/7 performanse. Zapravo, više od polovine naše prodaje dolazi od usluga koje pružamo.

Vaše veštine nam pomažu da napredujemo, i imamo centre za obuku širom sveta koji Vam pomažu da razvijete svoje sposobnosti.

img_Professionals and technicians_Pero female factory worker

Fabrički radnici, monteri, testeri i serviseri

Fabrički radnici rade u proizvodnji, u našim modernim fabrikama širom sveta. Monteri i testeri su eksperti koji vode računa o bezbednom i temeljnom instaliranju opreme kao što su liftovi i eskalatori. Serviseri, radeći održavanje i modernizaciju, predstavljaju KONE ambasadore, sreću klijente svakodnevno kako bi pružili vrhunsku uslugu.

Takođe vodimo programe edukacije za buduće tehničke eksperte. Ovi programi su često organizovani u kooperaciji sa obrazovnim institucijama. Kontaktirajte vašu lokalnu KONE kancelariju da biste saznali kako možete postati tehnički ekspert za KONE.

img_Professionals and technicians_Office meeting

Biznis stručnjaci

Za buduće lidere nudimo mogućnosti koje podržavaju lični napredak i razvoj karijere. Takođe imamo proces upravljanja koji uključuje redovne diskusije o razvoju performansi. Kao odgovorni poslodavac sa više od jednog veka iskustva, KONE je odlično mesto da izgradite svoju karijeru.

img_Professionals and technicians_Lab researchers

Inženjeri

Za inženjere nudimo inspirativno okruženje za razvoj veština i sposobnosti. Stvaramo inovacije zajedno u globalnim timovima. KONE nudi odlične mogućnosti za rotaciju radnih mesta i razvoj karijere i imamo lokalne i globalne programe učenja - neki od njih su razvijeni u kooperaciji sa vodećim univerzitetima.

Proverite uzbudljive mogućnosti za posao koje nudimo u različitim zemljama!

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.