Studenti i diplomci

Prihvatite izazov

Za studente i diplomce nudimo kako globalne tako i lokalne izazove kao što su disertacije, pripravničke pozicije i poslovi na početnom nivou. U našem multikulturalnom radnom okruženju možete steći iskustvo koje se ceni širom sveta. Takođe možete steći globalno iskustvo u našem Internacionalnom Pripravničkom Programu.

KONE INTERNACIONALNI PRIPRAVNIČKI PROGRAM

Naš Internacionalni pripravnički program (ITP) je za studente univerziteta koji su bar na polovini svojih studija i predstavlja odličnu odskočnu dasku za karijeru u kompaniji KONE.

STAŽIRANJE I MOGUĆNOSTI ZA POSAO NA POČETNOM NIVOU

Saznajte više o mogućnostima za stažiranje i radnim zadacima za završnu disertaciju, odličan način da započnete rad i potencijalnu karijeru u kompaniji KONE.

PARTNERSTVO SA OBRAZOVNIM INSTITUCIJAMA

Ponosni smo na svoju saradnju sa obrazovnim institucijama, univerzitetima, kao i školama menadžmenta i poslovnih studija, dok delimo i razvijamo uzbudljive i raznovrsne projekte.

KONE Internacionalni pripravnički program | KONE International Trainee Program (ITP)

Svake godine studentima i diplomcima nudimo mogućnosti za posao i razvoj u interesantnim projektima širom sveta putem KONE ITP . Većina ITP mesta zahteva poslovne studije, inženjerstvo, informacione tehnologije ili pravo, ali postoje mogućnosti i za studente iz drugih disciplina.

img_group-discussion-lecturer

Preduslovi za stažiranje

KONE Internacionalni pripravnički program (ITP) je za studente univerziteta koji su bar na polovini svojih studija. Dobro poznavanje engleskog jezika je od ključnog značaja za međunarodno stažiranje. U mnogo slučajeva takođe bi trebalo da poznajete i jezik zemlje domaćina.

U programu ćete se susresti sa interesantnim izazovima i upoznati se sa KONE-om kao globalnom kompanijom. ITP je takođe odlična osnova za karijeru u kompaniji KONE.

img_De Rotterdam_De Rotterdam Challenge

Praktična organizacija

Pripravnički staž traje od tri do šest meseci, i obično počinje između aprila i juna. Ako ste izabrani za ITP, mi pokrivamo troškove Vaše povratne karte do zemlje domaćina, i plaćamo pripravničku platu. Lokalna KONE kancelarija će pomoći da organizujete smeštaj i dodeliće Vam kontakt osobu kojoj se možete obratiti za podršku. Vaša je obaveza da obezbedite lično osiguranje kao i smeštaj i radne dozvole (ako je potrebno) pre odlaska.

Period prijavljivanja za ITP mesta počinje svake godine u januaru i otvoren je par nedelja.

Stažiranje i mogućnosti na početnom nivou

img_We offer_Indian technicians

Pripravnička praksa i disertacije

Studentima nudimo brojne mogućnosti za stažiranje u raznim KONE predstavništvima širom sveta. Stažiranje je odlična polazna tačka za KONE karijeru i nudi zanimljive izazove i mogućnosti. Kontaktirajte najbližu KONE kancelariju da saznate o mogućnostima za praksu u Vašoj zemlji.

Radni zadaci u svrhu izrade diplomskog rada su dobar način da se upoznate sa kompanijom KONE pre nego što diplomirate. Ovom kooperacijom vi dobijate vredan uvid i iskustvo a mi dobijamo sveže razmišljanje i znanje.

img_Careers_Growing together

Započnite karijeru

Nudimo široki raspon mogućnosti za posao za nove diplomce u kompaniji KONE. Takođe pružamo indukciju i obuku da bi upotpunili Vaše obrazovanje. U kompaniji KONE startujete sa stvarnim projektima od prvog dana. Rad sa iskusnim kolegama pomaže Vam da razvijete svoje veštine. KONE je inovativna kompanija - mi cenimo nove ideje i novo razmišljanje.

Tražimo ljude koji su motivisani da uče i da se razvijaju. Ovo je mesto za start ako tražite interesantne i izazovne zadatke, i ako želite da donesete nove ideje našem poslovanju. Neki primeri početnih pozicija uključuju: Inženjer korisničkog servisa, Inženjer projekta, Inženjer prodaje, Inženjer dizajna, Kontrolor asistent, Marketing asistent, Analitičar ljudskih resursa i Poslovni analitičar.

Partnerstvo sa obrazovnim institucijama

Aktivno sarađujemo sa obrazovnim institucijama kako bismo podelili i razvili kompetenciju kroz istraživački rad, pripravnički staž, disertacije i ostale poslovne projekte. Lokalne KONE jedinice takođe učestvuju u lokalnim sajmovima za karijere i drugim studentskim dešavanjima u našim partnerskim školama.

img_Investors_Office people

Partnerstvo sa univerzitetima svetske klase

Ostvarili smo usku saradnju sa svetski poznatim tehnološkim i poslovnim fakultetima mnogih univerziteta i studentskim organizacijama. KONE je jedan od korporativnih partnera CEMS-a (Globalna zajednica u menadžment obrazovanju) koja se sastoji od 26 akademskih institucija svetske klase. Kombinujući resurse vodećih univerziteta i korporacija CEMS je posvećen obrazovanju i pripremi budućih generacija međunarodnog poslovanja.

U razvoju menadžmenta mi sarađujemo sa menadžment i poslovnim školama kako bismo razvili strateško razmišljanje među ostalim kompetencijama liderstva. Za razvoj višeg nivoa menadžmenta radimo zajedno sa IMD Poslovnom školom u Švajcarskoj.

Proverite uzbudljive mogućnosti za posao koje nudimo u različitim zemljama!

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.