Proces regrutovanja

Opšti proces regrutovanja

PRIJAVA

Možete direktno aplicirati za bilo koju slobodnu radnu poziciju objavljenu na našim stranicama karijere. Ukoliko ste novi na našim stranicama karijere, od Vas će biti zatraženo da kreirate svoj korisnički nalog pre nego što ćete moći da se prijavite za bilo koju otvorenu radnu poziciju u kompaniji KONE.

INTERVJU

Kada popunite i pošaljete svoju onlajn prijavu dobićete automatsku imejl potvrdu. Lokalni rukovodilac za ljudske resurse i linijski menadžer pregledaće aplikacije i suziti listu kandidata za intervju. Moguće je da ćemo sprovesti više rundi razgovora pre nego što napravimo finalni izbor.

FINALNI IZBOR

Svi podnosioci prijava se kontaktiraju ili imejlom ili telefonom najkasnije kada je izbor izvršen. Trajanje procesa regrutovanja može da varira u zavisnosti od raznih faktora i iz ovog razloga nismo u mogućnosti da Vam damo procenu koliko vremena je potrebno da dobijete informaciju o konačnom izboru.

Proces apliciranja za KONE Internacionalni Pripravnički Program (ITP)

PRIJAVA

Početkom januara ITP pozicije se objavljuju na našem sajtu karijere. Link za slobodne pozicije može se naći na strani Prijavite se sada. Možete se odvojeno prijaviti na maksimalno dve pozicije. Popunite onalajn formular i priložite aplikaciono pismo, CV i izvod sa vaših trenutnih studija na engleskom.

INTERVJU

Period za prijavu se završava sredinom februara nakon čega najpogodniji kandidati bivaju pozvani na intervju. Sledeće runde intervjua obično organizuje linijski menadžer u hosting jedinici. Intervuji se obavljaju u februaru i martu.

FINALNI IZBOR

Finalne izbore vrše hosting jedinice najkasnije u aprilu i svi prijavljeni kandidati se kontaktiraju imejlom ili telefonom.

Proverite uzbudljive mogućnosti za posao koje nudimo u različitim zemljama!

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.