Back to top

Zašto modernizacija sa kompanijom KONE?

INVESTICIJA KOJA SE ISPLATI

KONE modernizacija lifta poboljšva bezbednost, pouzdanost, pristupačnost i izgled, a takođe smanjuje troškove energije.

SREĆNIJI KORISNICI ZGRADE

Saradnja sa nama doneće Vam poboljšanu pouzdanost, pristupačnost i komfor, za ceo životni vek Vaše zgrade.

PROCES INSTALACIJE BEZ GUŽVE

Naš profesionalno sproveden proces modernizacije minimizira ometanje stanara i posetilaca.

Alati i preuzimanja

Više alata i preuzimanja

KONE proces modernizacije lifta

Planiranje

img_1_Project_planning-01-535x365.jpg

Montaža

img_2_Installation-01-535x365.jpg

Završetak

img_3_Completion-01-535x365.jpg

Prednosti modernizacije lifta

img_elevator-modernization-benefits-1

Performanse

Modernizovani lift bolje funkcioniše. Imaćete manje čekanja, manje kvarova i manje frustracija. Biće manje popravki uz pomoć nove, savremene kontrolne jedinice i najsavremenije opreme za podizanje, koja je osmišljena da traje i štedi energiju. Možete uživati u prednostima renoviranih vrata lifta i signalizacije, koja je pouzdana, lepo izgleda i jednostavna je za korišćenje.

img_elevator-modernization-benefits-2

Bezbednost

Bezbednost je naš prvi prioritet - inovativna poboljšanja će učiniti Vašu opremu bezbednijom, pružajući Vama i Vašim putnicima spokoj. Imaćete koristi od bezbedonosnih poboljšanja u različitim oblastima, kao što su na primer; bolje funkcionisanje vrata kabine, precizno pristajanje kabine, bolje osvetljenje koje pruža bolju vidljivost i osećaj bezbednosti, dvosmerni komunikacioni sistem u kabini, nužno snabdevanje strujom u slučaju nestanka struje, i još mnogo toga.

img_elevator-modernization-benefits-3

Pristupačnost

Dobra pristupačnost je jedan od osnovnih kvaliteta lifta. Sa kompletnom zamenom lifta, možete postići čak do 50% više prostora u kabini lifta. Uz pomoć modernizacije možete prilagoditi široka ulazna vrata kako bi bilo lakše ući invalidskim ili dečijim kolicima. Nesmetan i gladak protok ljudi poboljšava kvalitet života svim ljudima u zgradi i obezbeđuje da zrada ostane atraktivna za trenutne i potencijalne stanare i vlasnike.

img_elevator-modernization-benefits-4

Vizuelni izgled

Lift koji lepo izgleda dopunjuje Vašu zgradu i čini da vožnja liftom bude prijatno iskustvo. Stara kabina lifta može biti transformisana u modernu kao deo projekta modernizacije. Neka Vaš lift bude renoviran uz pomoć stilskih, izdržljivih materijala, lakih za čišćenje, i to bez povećanja težine lifta. Nudimo Vam izbor raznovrsnih, profesionalno dizajniranih enterijera kabina. Alternativno, možete prilagoditi gotov dizajn kabine ili stvoriti svoj dizajn kombinovanjem i uklapanjem materijala i dodataka po sopstvenoj želji.

img_elevator-modernization-benefits-5

Eko-efikasnost

Modernizacija može značajno da poboljša eko-efikasnost Vašeg lifta. Nudimo energetski efikasan KONE EcoDisc® motor koji troši daleko manje energije nego lift sa dvobrzinskim motorom ili hidraulični lift. Takođe možete uživati u prednostima energetski efikasnog LED osvetljenja u kabini i našeg ekonomičnog pogonskog sistema koji vraća višak kočione energije i šalje je nazad u mrežu. Takođe nudimo i opcije stand-by režima rada, gde kabina prelazi u štedljiv režim rada kada lift nije u upotrebi. Možete u isto vreme uštedeti novac i smanjiti emisiju štetnih gasova.

Kako možemo da Vam pomognemo

Popunite obrazac i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku

Sample form


+381My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|24/7 Connected Services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Advanced People Flow solutions|People Flow planning|Other

Imajte na umu da ćemo prilikom podnošenja ovog obrasca prikupljati vaše lične podatke. Više informacija o obradi ličnih podataka potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website