Kompletna zamena eskalatora - KONE

Potpuno novi eskalator ili pokretna traka umesto starog

PREPORUČUJEMO KOMPLETNU ZAMENU UKOLIKO JE VAŠ ESKALATOR

Zastareo, postoje problemi sa pouzdanošću ili više ne ispunjava zahteve za protok ljudi u Vašoj zgradi

NUDIMO VAM DVE OPCIJE ZA ZAMENU ESKALATORA

Možemo instalirati potpuno novi eskalator i oslonac, ili zameniti sve osim oslonca.

backimg_modernization-escalators-full-replacement-highlights-bg

REŠENJA ZA KOMPLETNU ZAMENU ESKALATORA

Nudimo dva rešenja za potpunu zamenu eskalatora, pri čemu će Vam oba pomoći da smanjite energetske troškove i poboljšate bezbednost, pouzdanost i stil.

Kompletna zamena

Kompletna zamena podrazumeva obnavljanje čitavog eskalatora uključujući i oslonac. Na otvorenom, lako dostupnom mestu ovo obično može da se uradi u roku od nekoliko radnih dana. Kompletna zamena eskalatora predstavlja investiciju koja se isplati jer smanjuje energetske troškove, a takođe pruža veću bezbednost, pouzdanost i stil. Istražite naša rešenja za liftove i pokretne trake, dostupna za nove i postojeće zgrade.

Komletna zamena bez uklanjanja oslonca

KONE EcoMod™2 pruža pogodnosti novog, atraktivnog i energetski efikasnog eskalatora ili pokretne trake bez uklanjanja oslonca koje zahteva vreme i može potencijalno remetiti funkcionisanje. Potrebni su samo manji radovi na konstrukciji i možete zameniti paralelne eskalatore svaki posebno smanjujući time troškove i minimalno remeteći funkcionisanje. KONE EcoMod 2 pogodan je za sve tipove eskalatora. Pročitajte više i preuzmite EcoMod 2 brošuru (PDF)

Alati i preuzimanja

KONE EcoMod™

Kompletna modernizacija eskalatora ili pokretne trake bez uklanjanja oslonca. Naše EcoMod rešenje eliminiše skupe strukturne modifikacije i u isto vreme čuva postojeći izgled zgade.

KONE Escalator InfoPack

Includes all the information you will need in order to plan an escalator or autowalk.

Escalator Planner

Escalator Planner helps you select the right product as well as create detailed specifications, BIM equipment models and CAD drawings for preliminary planning.

Povezane teme

img_AIEMMAT-VUODET-951x535

EKSPEDITIVAN PROJEKAT I POMOĆ U PLANIRANJU – DA MOLIM!

Dobro planirana modernizacija obezbeđuje da Vaša oprema radi pouzdano, da je u skladu sa najnovijim bezbedonosnim standardima i da je u skladu sa dizajnom Vaše zgrade. Možemo da procenimo stanje Vaše opreme i pomognemo da donesete promišljene odluke u vezi vrste i najboljeg vremena za modernizaciju.

img_modernization-escalators-full-replacement-related-2

FOKUS NA BEZBEDNOSTI

Bezbednost je kamen temeljac svega što radimo. Stalno težimo boljoj bezbednosti naših eskalatora i pokretnih traka posvećujući rigoroznu pažnju procesima dizajniranja, proizvodnje, ugradnje i održavanja. Pročitajte više o kulturi bezbednosti u kompaniji KONE.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.