Inovacije

Inovacije

Inovacije

DOKAZANI LIDER U TEHNOLOGIJI

Zajedno sa svojim partnerima konstantno ojačavamo poziciju inovativnog lidera u našoj industriji U kompaniji KONE, naša evidencija o istraživanju i razvoju kaže da imamo više od 3.000 patenata u našim preduzećima.

Putem razumevanja procesa urbanizacije; fokusiranjem na poboljšanja i predviđajući potrebe i mogućnosti za ljude – razvijamo inovacije i napredak koji poboljšava zgrade i čini gradove boljim mestima za život.

I kako se novi ekosistemi pojavljuju oko pametnijih gradova i pametnijih zgrada, postoji ogroman potencijal za integraciju dizajna zgrada sa liftovima, eskalatorima, uslugama i drugom opremom, na najodrživije moguće načine.

KONE inovacije i rešenja

img_kone high-rise laboratories

KONE VISOKE LABORATORIJE

Došlo je doba mega visokih zgrada. Naša tehnološka dostignuća oblikuju budućnost življenja u visokim zgradama i čine da nezamislivo postane moguće. Duboko pod zemljom, u aktivnom rudniku krečnjaka u Titiriju, u južnoj Finskoj, nalazi se istraživačka ustanova gde se mašine testiraju do krajnjih granica. "Azijski blizanac" ove pozemne ustanove je Kunshan Test Tower u Kini.

img_Innovations_ultrarope innovation

KONE UltraRope®

Najnoviji u dugom nizu tehnoloških inovacija, KONE UltraRope™ postavlja nove standarde za visoke zgrade. Super laka KONE UltraRope tehnologija pruža neprevaziđenu eko-efikasnot, pouzdanost i trajnost, dok u isto vreme poboljšava i performanse lifta. Eliminiše nedostatke postojećih čeličnih užadi - velika potrošnja energije, istezanje užadi, velike mase koje se pokreću, kao i vreme zastoja uzrokovano ljuljanjem zgrade. KONE UltraRope će omogućiti liftovima budućnosti da dostižu visine i do 1000 metara.
img_Innovations_Ecodisc motor innovation

KONE EcoDisc® motor

KONE EcoDisc motor za podizanje je srž rešenja za liftove kompanije KONE. Mehanizam je potpuno obnovljen 2012. godine nudeći nekoliko prednosti. Novi inovativni sistem za namotavanje od bakra smanjuje količinu energije koja se gubi u vidu toplote, što KONE liftove čini veoma energetski efikasnim. Novi sistem kontrole motora i kočnica pruža prijatnu i tihu vožnju, dok kompaktni dizajn štedi prostor.
img_Innovations_Kone monospace elevator innovation

KONE MonoSpace® lift

KONE je pokrenuo revoluciju u industriji 1996. kada je predstavio prvi svetski lift bez mašinske prostorije - KONE MonoSpace® za niske i srednje zgrade. 2012. je lansirana potpuno nova linija KONE MonoSpace liftova. Nova rešenja su znatno energetski efikasnija nego ranije, pružaju udobnost u vožnji kojoj nema premca u čitavoj industriji i karakteriše ih nagrađivani dizajn enterijera lifta. Sa prostornom efikasnošću, KONE MonoSpace je idealan za zgrade kojima je potrebna modernizacija lifta.
img_Innovations_Kone minispace elevator innovation

KONE MiniSpace™ lift

KONE MiniSpace je lift sa malom mašinskom prostorijom i predstavlja idealno rešenje za najzahtevnije nebodere. KONE MiniSpace liftove pokreće energetski efikasan KONE EcoDisc® mehanizam za podizanje, što nudi izvanrednu udobnost prilikom vožnje a karakteriše ih nagrađivan dizajn enterijera lifta.
img_Innovations_Kone nanospace maximized space

KONE NanoSpace™ rešenje za modernizaciju

Pored toga što se veoma brzo montira, KONE NanoSpace™ koristi visoko kompaktne komponente i inovativnu tehnologiju kako bi stvorio kabinu lifta koja je i do 50% veća bez promena na već postojećem voznom oknu. Pored većeg prostora i bolje pristupačnosti, pruža i mirnu vožnju uz maksimalnu udobnost. A sa eko-efikasnim KONE HybridHoisting™ sistemom, pomaže da se smanji potrošnja energije kao i stalni troškovi.
img_Innovations_Moscone convention center

KONE EcoMod™ modernizacija eskalatora

Inovativni i sistemski pristup zameni čitavog pogona vašeg eskalatora. Rešenje nudi potpuno novu tehnologiju bez uklanjanja oslonaca koje je skupo i prouzrokuje prekid u radu lifta. Ovo rešenje takođe smanjuje i utrošak energije i radne troškove nove i ugrađene opreme.
img_Innovations_Kone innotrack autowalk

KONE InnoTrack™ pokretna traka

Omogućava ljudima da se na dugim relacijama kreću brzo i jednostavno. KONE InnoTrack pokretne trake se lako montiraju a da se ne prave nikakve izmene u strukturi poda, dok njihov modularni dizajn znači da možete vrlo lako da im promenite dužinu ili lokaciju.
img_Innovations_Kone jumplift innovation

KONE JumpLift radni lift

KONE JumpLift je radni lift sa privremenom mašinskom prostorijom koja se može podizati u vis kako izgradnja napreduje. Prednosti proizvoda KONE JumpLift: omogućava brži i bezbedniji proces izgradnje, raniji završetak fasade, smanjuje vreme zastoja i omogućava bezbedniji transport u svim vremenskim prilikama.
img_Innovations_Kone polaris destination control system

KONE Destination Control System

KONE Destination povećava kapacitet lifta, poboljšava komfor putnika i smanjuje vreme čekanja. Takođe poboljšava obezbeđenje putem integracije sa sistemom kontrole pristupa same zgrade. Sa najnovijom tehnologijom kapacitivnog ekrana na dodir i sa jako intuitivnim korisničkim interfejsom, naš novi panel za kontrolu destinacije omogućava jednostavnu upotrebu od strane korisnika. Za još veću pogodnost, stanari zgrade mogu da pozivaju lift direktno sa svojih mobilnih uređaja korišćenjem KONE RemoteCall™ aplikacije za smart telefone.

Saznajte više putem videa o našim People Flow Intelligence rešenjima

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.