Bezbednost

Bezbednost

Bezbednost

Bezbednost je zajednički napor

Bezbednost uključuje svakog, od tehnologije i pružaoca usluga održavanja, do vlasnika zgrada i korisnika opreme. Mi imamo globalne polise, procese i smernice spremne da omoguće da naše poslovne aktivnosti, uključujući radove podizvođača, budu organizovane i sprovedene na struktuisan i globalno usaglašen način.

Svako ko koristi lift ili eskalator mora biti svestan sopstvenog ponašanja, na primer osigurati da dete bude držano za ruku tokom vožnje eskalatorom i ne blokirati zatvaranje vrata lifta.

Vlasnici zgrada i pružaoci usluga održavanja imaju odgovornost da se postaraju da se oprema profesionalno održava i bude u dobrom stanju.

Pogledajte naša videa o bezbednosti

img_elevator-end-user-safety-video-thumbnail-535x365l

BEZBEDNOST LIFTOVA

Pravilno korišćenje liftova pomaže da se osigura bezbedna i udobna vožnja za svakoga. Pogledajte naš video o bezbednosti u liftu i otkrijte kako male stvari mogu biti značajne za bezbednost.

img_escalator-end-user-safety-video-thumbnail-535x365

BEZBEDNOST ESKALATORA

Banalna stvar kao što je odvezana pertla može stvoriti problem ukoliko se zaglavi na pogrešnom mestu. Pogledajte naš video o bezbednosti na eskalatoru i otkrijte kako male stvari mogu biti značajne za bezbednost

Deca i bezbednost

Navike koje se steknu u detinjstvu obično ostaju. Ovo je razlog zašto KONE decu smatra važnom ciljnom grupom kada su u pitanju poboljšanja bezbednosti opreme.

img_max-box-escalator

POGLEDAJTE ANIMACIJU

O ne, Bob je polomio svoje naočare! Pratite Maksa i Boba koji prolaze kroz tržni centar uz pomoć liftova i eskalatora dok pokušavaju da pronađu Bobove naočare.

img_kone-safety-game-951x535

IGRAJTE IGRICU

Pomozite slonu Bobu na putešestviju dok traži svog prijatelja miša Maksa i obratite pažnju na ispravnu upotrebu liftova i eskalatora. Ne zaboravite da vežete pertle!

img_max-bob-workbook-951x535

POPUNITE RADNU SVESKU

Preuzmite šarenu radnu svesku Maks i Bob (na engleskom) i istražite bezbednost liftova i eskalatora zajedno sa decom.

Read more about our approach to safety from our Sustainability Report (in English)

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.