Bezbednost

Bezbednost je zajednički napor

Bezbednost uključuje svakog, od tehnologije i pružaoca usluga održavanja, do vlasnika zgrada i korisnika opreme. Mi imamo globalne polise, procese i smernice spremne da omoguće da naše poslovne aktivnosti, uključujući radove podizvođača, budu organizovane i sprovedene na struktuisan i globalno usaglašen način.

Svako ko koristi lift ili eskalator mora biti svestan sopstvenog ponašanja, na primer osigurati da dete bude držano za ruku tokom vožnje eskalatorom i ne blokirati zatvaranje vrata lifta.

Vlasnici zgrada i pružaoci usluga održavanja imaju odgovornost da se postaraju da se oprema profesionalno održava i bude u dobrom stanju.

Deca i bezbednost

Navike koje se steknu u detinjstvu obično ostaju. Ovo je razlog zašto KONE decu smatra važnom ciljnom grupom kada su u pitanju poboljšanja bezbednosti opreme.

Read more about our approach to safety from our Sustainability Report (in English)

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website