Zašto sa kompanijom KONE ugraditi lift u zgradi u kojoj tokom izgradnje nije planiran?

UGRADNJA LIFTA U ZGRADI GDE PRILIKOM IZGRADNJE NIJE PLANIRAN POVEĆAVA NJENU VREDNOST

Lift povećava vrednost Vaše imovine, čini zgradu atraktivnijom za potencijalne kupce i stanare i poboljšava pristupačnost.

LIFT POBOLJŠAVA KVALITET ŽIVOTA

Lift olakšava ljudima bezbedno kretanje unutar zgrade, omogućavajući starijim stanarima da u njoj duže stanuju i svima olakšavaju pristup višim spratovima.

SARAĐUJTE SA PARTNEROM OD POVERENJA

Pametan izbor je iskusan partner, koji može da ispuni temeljno napravljen plan. Ugradite novi lift bez poteškoća, na vreme i u okviru budžeta. Nakon testiranja i predaje, preporučujemo Vam pravi servis koji odgovara Vašim potrebama.

Zgrade bez lifta

LAKŠE JE NEGO ŠTO MISLITE!

Ugradnja novog lifta je zapravo mnogo manje problematična od mnogih projekata renoviranja. Realizujemo hiljade ovakvih ugradnji širom sveta svake godine - brzo, glatko i uz minimum ometanja stanara i posetilaca. S obzirom da je svaki slučaj jedinstven, možemo preporučiti najpogodnije rešenje koje bi odgovaralo arhitekturi zgrade i klijentovim potrebama za korišćenjem.

KONE liftovi za zgrade u kojima prilikom izgradnje lift nije planiran

ProizvodOpisBrzinaMaks. visina dizanjaMaks. nosivost
Maks. broj osobaMaksimalni br. liftova u grupi
KONE MonoSpace® 500Lift bez mašinske kućice za projekte kompletne zamene u niskim i srednje visokim stambenim i komercijalnim zgradama1.75 m/s
70 m
1150 kg
Do 15
4
KONE ProSpace™Prostorno ekonomično rešenje za lift za stambene zgrade bez lifta0.6 m/s
30 m
675 kg
Do 9
1

SVAKI DOM ZASLUŽUJE LIFT

Ugradnja lifta u zgradi u kojoj prilikom izgradnje lift nije planiran - vodič "korak po korak"

Mi ćemo isplanirati i rukovoditi čitavim procesom ugradnje, a posvećeni rukovodilac projekta će se pobrinuti da sve bude završeno na vreme i u okviru budžeta.

Donošenje odluke

Potrebno je da najpre prikupite informacije o tome koja su pogodna rešenja za Vašu zgradu, kao i dozvole i subvencije i da napravite grubu procenu troškova. Mi Vam u ovome možemo pomoći.

Finansiranje

Sledeće što bi trebalo da uradite je da razmotrite kako će projekat biti finansiran, šta može biti pokriveno subvencijama i kako će troškovi biti raspodeljeni među stanarima.

Planiranje

Mi ćemo odrediti mesto ugradnje, napraviti arhitektonske i inženjerske dizajne za okno, dizajnirati enterijer lifta i pobrinuti se da sve važne dozvole budu obrađene.

Konstrukcija

Ova faza podrazumeva pripremu terena, intalaciju okna i lifta i završno rasčišćavanje. Pre nego što predamo lift, izvršićemo kompletnu proveru bezbednosti i performansi.

Održavanje

Naš preventivni servis za održavanje omogućava da lift pouzdano radi tokom čitavog svog životnog veka. Ako se pojave problemi, naši iskusni lokalni tehničari će popraviti lift što je pre moguće.

Zgrade bez lifta

img_ebuli-program-campaign-highlight-680x400

Preuzmite besplatni priručnik! 

Ugradnja lifta tamo gde isprva nije planiran je mnogo jednostavnije nego što se misli. Saznajte o finansiranju, gde da postavite lift i koliko brzo to može da se uradi!

Pravi lift za Vašu zgradu - hajde da to ostvarimo!

img_buildings-without-elevators-designing-1

Pronalaženje pravog mesta za Vaš lift

Možemo instalirati lift u skoro svakoj zgradi Veličina i oblik stepeništa će odrediti da li će lift biti instaliran unutra ili spolja.
Opcije za instalaciju:

  • Unutar vertikalnog otvora za stepenište sa stepeništem sa obe strane
  • U stepenišnom prostoru
  • Delimično na mestu stepeništa koje se pruža i van zgrade
  • U unapred sklopljenom oknu na spoljašnjem zidu zgrade. S obzirom da se okno unapred sklapa a onda podiže u predviđeni prostor, ovim se štede vreme i novac.
img_buildings-without-elevators-designing-2

Odabir dizajna

Možemo stvoriti rešenje koje se slaže sa unutrašnjim dizajnom i arhitekturom bilo koje zgrade. Možete izabrati materijal od kog će biti napravljeno okno tako da se slaže sa enterijerom zgrade, zidovima kabine lifta i podnim materijalima.

img_buildings-without-elevators-designing-3-951x535.jpg

Organizacija finansija

Mnoge evropske zemlje daju subvencije koje pokrivaju čak 60–70% ukupnih troškova ugradnje lifta. Najčešće udruženje stanara podigne kredit i finansira otplatu kroz uvećanu cenu mesečnog održavanja. Stanari onda odlučuju kako će podeliti troškove. Spremni smo da Vam damo savet i omogućimo Vam preliminarni budžet, samo nas kontaktirajte za podršku.

Kako možemo da Vam pomognemo

Popunite obrazac i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku

Sample form


+381My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|24/7 Connected Services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Advanced People Flow solutions|People Flow planning|Other

Imajte na umu da ćemo prilikom podnošenja ovog obrasca prikupljati vaše lične podatke. Više informacija o obradi ličnih podataka potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website