Advanced People Flow solutions

DOBRODOŠLI U NESMETAN, OPTIMIZOVAN PROTOK LJUDI

Advanced People Flow Solutions pruža bolju bezbednost, komfor i pogodnost. Kombinujemo kontrolu pristupa i destinacije, komunikaciju i nadzor opreme kako bismo pružili besprekorno iskustvo korisnicima prilikom kretanja u i između zgrada.

KONE RESIDENTIAL FLOW

img_APFS-residential flow_665x430

KONE NAPREDNA REŠENJA ZA PROTOK LJUDI ZA STAMBENE ZGRADE

Dok se krećete kroz zgradu, vrata se otvaraju, liftovi stižu sa već odabranim spratom odredišta, a digitalne poruke vas informišu u vezi dešavanja u zgradi. Integrisani sitem koji pomaže da zgrade bolje služe svojim stanarima.

PREPORUČENA REŠENJA ZA RAZLIČITE TIPOVE ZGRADA

img_APFS-solutions

Kako KONE može da mi pomogne?

img_APFS-innovations_442x224

NAJSAVREMENIJE INOVACIJE

Kako se nove tehnologije pojavljuju, pomeramo granice inovacija kako bismo stvorili još bolja rešenja za unapređeno iskustvo korisnika u zgradi.

img_APFS-partner_436x224

OD JEDNOG PARTNERA SVE ŠTO VAM JE POTREBNO

Rešenje od početka do kraja i ekspertiza KONE kompanije znači manje ukupne troškove pri čemu zaobilazite koordiniranje između više dobavljača.

img_APFS-design_442x224

PRVOKLASNI DIZAJN I UPOTREBLJIVOST

Naši uređaji, vizualno atraktivni i laki za korišćenje, su nagrađeni sa nekoliko nagrada za dizajn.

Bolje iskustvo zajedno

img_APFS-indoor ninja_951X535

BESPREKORAN NAČIN DA DOČEKATE POSETIOCE

KONE čini posete jednostavnim sa Indoor.Ninja, uslugom za rukovođenje posetiocima u poslovnim zgradama koja povezuje posetioce, domaćine i liftove. Indoor.Ninja je usluga za rukovođenje posetiocima za poslovne zgrade koja povezuje posetioce, domaćine i liftove. Pomozite posetiocima da dođu do svoje destinacije uz monimalni napor, da smanje troškove recepcije i uštede vreme.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website