Tools and downloads

KONE Tools and Downloads

Take advantage of our next-generation design and planning tools to help you create a great user experience that makes your building more attractive to tenants and visitors alike.

Try our planning tools for arhitects now

img_Architect_Elevator_Planner_668x376

KONE Elevator Planner

KONE Elevator Planner is easy to use, combining cutting edge BIM modelling with a user friendly interface

img_Architect_Escalator_Planner_668x376

KONE Escalator Planner

KONE Escalator Planner makes space optimisation at the planning stage quick and intuitive

Bring your design to life

Bring your design to life

KONE Car Designer makes customisation easier and more accessible than ever before

Create unforgettable elevator interior design experiences with ease

KONE Car Designer uses 3D modelling to help you realise your vision quickly and creatively, saving time and resources. Available to use free of charge and without registration, KONE Car Designer is a value adding tool to aid your workflow. Get to grips with key benefits below today.

img_Designer_Benefits_1_437x299

Explore Seamless Integration

KONE Car Designer allows you to match car design to building interiors for seamless integration. A huge range of materials in expressive colour schemes put you in full control

img_Designer_Benefits_2_437x299

Experiment with Mood

KONE Car Designer lets you experiment with lighting options to create unique and memorable atmospheres

img_Designer_Benefits_3_437x299

Share Online Instantly

Share your creations at the click of a button, and keep clients and colleagues updated with ease

img_KONE tools and downloads-codes and standards_680x425

Codes and standards

We offer a range of solutions to ensure compliance with various codes and regulations relating to elevators, including accessibility, vandal-resistance, and operation during a fire. All our solutions comply with the EN81-20 and EN81-50 European safety standards for elevator design and manufacture.

img_KONE tools and downloads-terms and definitions_680x425

Terms & definitions

When talking about elevators, escalators, and automatic building doors it’s sometimes necessary to use technical terms and acronyms, so we’ve created a handy glossary to help you make sense of them.

Downloads

Preuzimanja

KONE MaxiSpace™ paket rešenja za modernizaciju sistema za smanjenje buke

Tiši rad lifta omogućava prijatniju vožnju za putnike i ujedno manje uznemiravanja za stanare koji žive u stanovima blizu lifta. Naš paket za smanjenje buke za već postojeće KONE MaxiSpace liftove podrazumeva nove remenike i izolovane hvataljke za šine vođice, kao i zamenu izolacije ležajne ploče mašine. Uz sve to, na smanjenje buke i vibracija prilikom kretanja lifta utiče i moderan dizajn lifta kao i materijali od kojih je izrađen.

KONE paket rešenja za zaštitu od prekoračenja brzine kabine prilikom penjanja

Uređaji za zaštitu od prekoračenja brzine pružaju maksimalnu bezbednost kako za putnike, tako I za tehničke radnike koji u takvim situacijama imaju zadatak da poprave lift i podese njegovu brzinu kretanja na standardne vrednosti. Naš paket rešenja za modernizaciju, za sve tipove liftova svih proizvođača sastoji se od nove komponente za ograničavanje brzine, novog kabla i novog uređaja za zaustavljanje na šinama vođicama. Ova poboljšanja osiguravaju bezbedno, kontrolisano zaustavljanje kabine koja se prilikom penjanja kreće prevelikom brzinom.

KONE KSS140 signalizacija otporna na vandalizam

KSS140 je moderna, lepo stilizovana, operativna signalizacijska tabla koja ispunjava sve evropske standarde protiv vandalizma. Otporna je na udarce, ogrebotine i nezapaljiva je. Svi uređaji su otporni na prskanje i lako se čiste. Izuzetna izdržljivost i atraktivan dizajn glavne su karakteristike ove operativne table koja predstavlja idealan izbor za javni prevoz, aerodrome, javne ustanove, i maloprodajne objekte, kao i za teretne i putničke liftove u stambenim i poslovnim zgradama.

Stupi u kontakt

Recite nam više o tome kako Vam možemo pomoći koristeći formular dole. Neko iz našeg tima će Vas što je prije moguće kontaktirati.

Sample form


+381My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|24/7 Connected Services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Advanced People Flow solutions|People Flow planning|Other

Imajte na umu da ćemo prilikom podnošenja ovog obrasca prikupljati vaše lične podatke. Više informacija o obradi ličnih podataka potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.