Budite u toku, bilo gde, bilo kada

Budite stalno informisani o statusu opreme i napretku radova na održavanju

img_Customer_communication_02_Content_block-950x540

Vršite nadzor opreme u realnom vremenu

Pratite informacije o stanju vaših liftova, eskalatora i automatskih vrata u realnom vremenu.

img_Customer_communication_03_Content_block-950x540

Pratite naš rad

Pregledajte prošli, tekući i predstojeći rad na održavnju i povezane troškove.

img_Customer_communication_04_Content_block-950x540

Potražite pomoć kad vam je potrebna

Kontaktirajte stručnjaka korisničkog servisa brzo i jednostavno kad god vam je potrebno.

KONE Online

Informacije o održavanju u realnom vremenu u vašim rukama

img_Customer_communication_05_Content_block-950x540

Svi podaci o vašem održavanju na jednom mestu

KONE Online portal pruža vama i vašem timu stalni pristup podacima o performansama, održavanju, kvarovima i popravkama za svu vašu opremu.

Takođe možete pregledati ugovore o održavanju i napraviti izveštaje o radu na održavanju i troškovima kako bi olakšali planiranje i predviđanje budžeta.

img_Customer_communication_06_Content_block-950x540

Jasan pregled prošlosti, sadašnjosti ii budućnosti

Na KONE Online portalu možete pregledati ranije podatke o dostupnosti opreme, performansama i troškovima popravki, kao i koliko smo brzo odgovorili na vaše zahteve za servisom. Možete lako da proverite podatke o pozivima i drugom radu na održavanju kako biste ostali u toku sa onim što se trenutno dešava.

Pored trenutnih aktivnosti, možete videti prethodne dugoročne performanse opreme i podatke o troškovima koji će pomoći pri budućem planiranju i predviđanju budžeta.

Zatražite pristup danas

KONE Online je dostupan za sve klijente koji imaju održavanje kod kompanije KONE

KONE Mobile

Ažuriranja u realnom vremenu dok ste u pokretu

img_Customer_communication_07_Content_block-950x540

Budite u toku

Sa aplikacijom KONE Mobile možete koristiti pametni telefon da budete obavešteni u vezi svega što se dešava sa vašom opremom – uključujući KONE 24/7 Povezanu opremu. Možete izabrati da dobijate obaveštenja o statusu opreme, rasporedima održavanja i napretku bilo kog posla na održavanju koji obavljamo za vas.

Preuzmite aplikaciju da počnete.

img_Customer_communication_08_Content_block-950x540

Sveobuhvatni podaci o održavanju u vašem džepu

KONE Mobile vam pomaže da pratite napredak zadataka u održavanju, počevši od zahteva za registracijom, pa sve do završetka, uz obaveštenja o statusu na vašem telefonu. Imate jasnu sliku o tome šta se dešava sa svom vašom opremom, uključujući rad na održavanju koji je u toku i da li vaša oprema radi ili ne.

Vrlo brzo i jednostavno možete da pošaljete zahtev za servisom, kao i da u KONE Centru za brigu o korisnicima kontaktirate stručnjaka za servis.

Sa KONE Mobile možete da poboljšate planiranje i određivanje budžeta uz pomoć detaljnih izveštaja o istoriji održavanja opreme i popravkama, uključujući podatke o obavljenom poslu i troškovima.

Kontaktirajte nas

Recite nam više o tome kako Vam možemo pomoći koristeći formular dole. Neko iz našeg tima će Vas što je pre moguće kontaktirati.

Sample form


+381My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|24/7 Connected Services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Advanced People Flow solutions|People Flow planning|Other

Imajte na umu da ćemo prilikom podnošenja ovog obrasca prikupljati vaše lične podatke. Više informacija o obradi ličnih podataka potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website
;