Back to top
img_maintenance-hwsy-1

Jedinstveni plan održavanja za svaki objekat i opremu

Kreiramo jedinstveni plan održavanja prilagođen Vašem objektu i individualnoj opremi. Možete izabrati jedan od naša tri paketa održavanja i dobiti nivo zaštite koji Vam je potreban.

img_maintenance-hwsy-2

Profesionalna usluga kad god Vam je potrebno

KONE Centar za abrigu o korisnicima pruža Vama i Vašim krajnjim korisnicima non-stop podršku u vezi svih pitanja koja se tiču opreme. Kontaktiranje Vašeg lokalnog centra je lako – jednostavno birajte odgovarajući broj za svoju zemlju. Naše profesionalno osoblje govori Vaš jezik, poznaje Vašu opremu i situaciju i može da pošalje tehničara servisa da reši problem.

  • Ostavite Zahtev za kontakt
img_maintenance-hwsy-3

Stručna pomoć kvalifikovanih tehničara

Naši tehničari servisa su posvećeni i visoko obučeni stručnajci koji održavaju liftove, eskalatore i vrata da rade glatko i bezbedno. Svake godine prolaze više od 50 sati tehničke, bezbedonosne, korisničke obuke i obuke prve pomoći. Naši tehničari takođe imaju pristup našoj globalnoj bazi tehničkog znanja, omogućavajući brzo rešavanje problema za opremu svih proizvođača i tipova, i to u samo jednoj poseti.

img_maintenance-hwsy-4

Trenutni onlajn pristup podacima o Vašem održavanju

Brinemo da budete informisani o našem radu na održavanju i o rasporedima. Naša KONE Mobile aplikacija šalje ažuriranja direktno na Vaš telefon.

KONE Online, naš sistem elektronske komunikacije i izveštavanja pruža u realnom vremenu informacije o stanju liftova, eskalatora i automatskih vrata, uključujući detalje o popravkama i rezultirajućim troškovima.

Pogledajte KONE Mobile video

img_maintenance-hwsy-5

Preventivno održavanje uz pomoć kojeg je Vaša oprema u najboljem stanju

KONE preventivno održavanje pomaže da se spreče problemi koji se mogu pojaviti. Održavamo Vašu opremu na osnovu njene upotrebe, starosti i drugih značajnih faktora. Vaš prilagođeni plan obezbeđuje da sve pojedinačne komponente i sistemi budu servisirani u pravo vreme i u skladu sa svim propisima, bez obzira na brend.

Provere stanja opreme uz pomoć kojih lakše pravite planove za budućnost

Da bi vaša oprema bila bezbedna i da radi bez problema, na osnovu provere stanja predložićemo da li je potrebna popravka ili modernizacija.

Kako izabrati pravog pružaoca usluge održavanja

Verujemo da je najbolji način da započnete potragu za pružaocem usluge održavanja da razmislite o potrebama Vaših korisnika i opreme, kao i o potrebama Vaše zgrade. Ova stranica daje Vam primere mogućih potreba Možete takođe videti kako Vas naša rešenja podržavaju.

  • Pravimo individualni plan održavanja za opremu svih tipova i proizvođača na osnovu tehničkih informacija i podataka o upotrebi opreme.

  • Uz pomoć sistemske provere razloga za pojavu kvara, uspeli smo da kontinuirano smanjimo kvarove na opremi naših klijenata.

  • Naše osoblje korisničkog servisa na raspolaganju Vam je 24/7/365 i odgovara na Vaš poziv u roku od 20 sekundi ili manje.

  • U slučajevima kada je neko zarobljen u liftu bićemo na licu mesta u proseku od XX minuta.

  • Uz pomoć najčešće korišćenih rezervnih delova koji se nose u našim kombijima i 24h za isporuku delova, većinu problema možemo rešiti u jednoj poseti.

  • Naši tehničari prolaze više od 50 sati obuke godišnje, a obuka se vrši na opremi svih proizvođača.

  • Zahvaljujući našem preventivnom održavanju, oprema koju mi održavamo dostupna je 99.9% vremena.

  • Naše usluge održavanja u skladu su sa svim lokalnim sigurnosnim propisima i zakonskim zahtevima.

  • Naši tehničari prolaze trening za opremu različitih proizvođača, a takođe imamo i rezervne delove za opremu drugih proizvođača.

TESTIRAJTE NAS TAKO ŠTO ĆEMO VAM DATI PONUDU BEZ OBAVEZA

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website