Back to top

Informacije o proizvodu

Opis

KONE NanoSpace je prostorno ekonomično rešenje dizajnirano za brzu instalaciju u stambenim zgradama. Naš pojednostavljeni postupak ugradnje i ultra-kompaktna tehnologija mogu isporučiti novi, energetski efikasan lift koji je do 50% veći u roku od samo dve nedelje. Potrošnja električne energije u skladu sa ISO standardima: B. KONE NanoSpace ispunjava zahteve evropskih standarda za liftove EN81-20 i EN81-50.

Specifikacije

  • Opis: Prostorno ekonomično rešenje za projekte kompletne zamene liftova u stambenim zgradama
  • Brzina: 1.0 m/s
  • Maks. visina dizanja: 40 m
  • Maks. nosivost: 630 kg
  • Maks. broj osoba: 8
  • Maksimalni br. liftova u grupi: 2/2

Dizajn

  • Šest modernih, raznovrsnih opcija za enterijer kabine lifta koje će upotpuniti svaku stambenu zgradu
  • Dve stilske opcije za signalizaciju
  • Mogućnost kombinovanja dodataka za jedinstven izgled i osećaj

Više komfora za kraće vreme

img_elevator-nanospace-blocks-1

UDOBNIJA VOŽNJA LIFTOM

Revolucionarni KONE HybridHoisting™ sistem kod KONE NanoSpace kombinuje tehnologije kaiševa i užadi na potpuno nov način – kaiš pomera lift a užad drži kabinu lifta u oknu. Izuzetno kompaktan dizajn i vrhunska tehnologija omogućavaju odlično pristajanje kabine lifta na svakom prilazu. Takođe poboljšava komfor vožnje, pretvarajući svaku vožnju u udobno i prijatno iskustvo.

img_elevator-nanospace-blocks-2

VIŠE PROSTORA I NOVI DIZAJN

KONE NanoSpace ima dva tanka tega za balans koju omogućavaju prilagodljivo balansiranje i optimizaciju potrošnje energije. Nalaze se pored šina vođica – omogućavajući do 50% veću kabinu u istom oknu. Takođe, nudimo kolekciju modernih dizajna za unutrašnjost lifta, osmišljenih od strane domaćeg, nagrađivanog dizajnerskog tima. Samo izaberite onaj koji Vam se najviše sviđa, ili kombinujte materijale, osvetljenje i dodatke kako biste postigli svoj jedinstveni dizajn.

img_elevator-nanospace-blocks-3

MANJE BUKE I POBOLJŠANA ENERGETSKA EFIKASNOST

KONE NanoSpace pokreće KONE EcoReel™ motor, koji koristi istu najnoviju tehnologiju kao i izuzetno uspešan KONE EcoDisc®, ali uz još kompaktniji dizajn. Za razliku od mnogih rešenja za podizanje lifta, EcoReel motor je smešten na dnu jame, što ometanje u zgradi svodi na minimum. Takođe možete imati koristi od znatno manje potrošnje energije i tekućih troškova, jer je NanoSpace energetski efikasniji od starijih liftova sa uobičajenim sistemima za dizanje.

img_elevator-nanospace-blocks-4-600

MAKSIMALNA KORIST ZA ČAS

Jedna od revolucionarnih inovacija kod KONE NanoSpace lifta jeste njegova brza ugradnja. Kada izaberete NanoSpace, zamena Vašeg postojećeg lifta postaje brža i jednostavnija nego ikad pre. Naš visoko efikasan i pojednostavljen proces zamene u četiri koraka i tehnološke inovacije znače da će biti manje smetnji i da Vaš lift može da se pokrene za samo dve nedelje.

Alati i preuzimanja

Više alata i preuzimanja

Povezane teme

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website