Proces modernizacije

Profesionalan i nesmetan proces od početka do kraja

img_modernization-process-solutions-1

1. Planiranje

Počinjemo tako što vršimo procenu stanja opreme i protoka ljudi u Vašoj zgradi, u isto vreme procenjujući i moguće opcije za modernizaciju. Možemo potom dati procenu troškova i dati savet u vezi finansiranja.

Kada se potpiše ugovor počinjemo proces planiranja posetom objektu pre nego što finaliziramo plan modernizacije i utvrdimo neophodne bezbedonosne procedure.

img_modernization-process-solutions-2

2. Montaža

Razvijamo poseban plan za svaki objekat. Nakon što dogovorimo raspored finalnog projekta, vršimo obezbeđenje mesta na kom se vrše radovi i počinjemo proces montaže. Ukoliko je potrebno, možemo zakazati i radove u periodu van špiceva, na primer vikendom ili noću, kako bi ometanje sveli na minimum.

Obaveštavamo Vas i Vaše krajnje korisnike o napredovanju projekta i fazama montaže. Za veće modernizacije u vidu potpune zamene, rasklapamo i recikliramo staru opremu pre pripreme objekta za montažu. Po završetku, raščišćujemo mesto radova i vršimo završne provere na opremi.

img_modernization-process-solutions-3

3. Završavanje

Vršimo završnu predaju i pružamo tehničke i bezbedonosne informacije i obuku, kao i podršku u vidu provere od strane trećeg lica.

Obezbeđujemo da Vaša oprema radi pouzdano i bezbedno tokom celog njenog radnog veka uz korišćenje prilagođenog KONE Care™ preventivnog paketa za održavanje.

Pouzdano planirajte i štedite za budućnost

KONE’s handy service checklist helps you select the right maintenance services for your needs.

KONE Asset Management Planning

KONE Asset Management Planning otklanja rizik od iznenađenja u radu opreme i budžetiranju.

Vršimo detaljnu procenu opreme i dajemo jasne preporuke za odgovarajuća modernizaciona rešenja, optimalne rasporede kako bi se ometanje u zgradi svelo na minimum, kao i budžeta koji treba obezbediti za radove.

img_modernization-process-C4L

KONE Care for Life™

KONE Care for Life™ procena je detaljna provera trenutnog stanja opreme lifta, eskalatora ili automatskih vrata.

Dobićete detaljnu analizu stanja komponenti i sistema, pregled oblasti kojima je potrebno posvetiti pažnju i objašnjenje u vezi potencijalnih rizika, zasnovano na trenutnom stanju opreme.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.