Profesionalan i nesmetan proces od početka do kraja

img_modernization-process-solutions-1

1. Planiranje

Počinjemo tako što vršimo procenu stanja opreme i protoka ljudi u Vašoj zgradi, u isto vreme procenjujući i moguće opcije za modernizaciju. Možemo potom dati procenu troškova i dati savet u vezi finansiranja.

Kada se potpiše ugovor počinjemo proces planiranja posetom objektu pre nego što finaliziramo plan modernizacije i utvrdimo neophodne bezbedonosne procedure.

img_modernization-process-solutions-2

2. Montaža

Razvijamo poseban plan za svaki objekat. Nakon što dogovorimo raspored finalnog projekta, vršimo obezbeđenje mesta na kom se vrše radovi i počinjemo proces montaže. Ukoliko je potrebno, možemo zakazati i radove u periodu van špiceva, na primer vikendom ili noću, kako bi ometanje sveli na minimum.

Obaveštavamo Vas i Vaše krajnje korisnike o napredovanju projekta i fazama montaže. Za veće modernizacije u vidu potpune zamene, rasklapamo i recikliramo staru opremu pre pripreme objekta za montažu. Po završetku, raščišćujemo mesto radova i vršimo završne provere na opremi.

img_modernization-process-solutions-3

3. Završavanje

Vršimo završnu predaju i pružamo tehničke i bezbedonosne informacije i obuku, kao i podršku u vidu provere od strane trećeg lica.

Obezbeđujemo da Vaša oprema radi pouzdano i bezbedno tokom celog njenog radnog veka uz korišćenje prilagođenog KONE Care™ preventivnog paketa za održavanje.

Pouzdano planirajte i štedite za budućnost

KONE’s handy service checklist helps you select the right maintenance services for your needs.

KONE Asset Management Planning

KONE Asset Management Planning otklanja rizik od iznenađenja u radu opreme i budžetiranju.

Vršimo detaljnu procenu opreme i dajemo jasne preporuke za odgovarajuća modernizaciona rešenja, optimalne rasporede kako bi se ometanje u zgradi svelo na minimum, kao i budžeta koji treba obezbediti za radove.

img_modernization-process-C4L

KONE Care for Life™

KONE Care for Life™ procena je detaljna provera trenutnog stanja opreme lifta, eskalatora ili automatskih vrata.

Dobićete detaljnu analizu stanja komponenti i sistema, pregled oblasti kojima je potrebno posvetiti pažnju i objašnjenje u vezi potencijalnih rizika, zasnovano na trenutnom stanju opreme.

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website