KONE MonoSpace 500 sa spoljnim oknom

Informacije o proizvodu

Opis

Fleksibilno rešenje za liftove za stambene i komercijalne zgrade. KONE MonoSpace 500 pruža veliki izbor opcija za enterijer, vrhunsku komfor vožnje i izuzetnu eko-efikasnost.

Specifikacije

 • Opis: Lift bez mašinske prostorije za nove i postojeće zgrade
 • Brzina: 1.75 m/s
 • Maks. visina dizanja: 70 m
 • Maks. nosivost: 1150 kg
 • Maks. broj osoba: Do 15
 • Maksimalni br. liftova u grupi: 4

Dizajn

 • 52 profesionalno dizajnirana enterijera kabina za biranje
 • Šest tema dizajna koje će Vas inspirisati
 • Preko 100 dodataka i materijala koji se mogu kombinovati da bi se stvorio Vama prilagođen izgled i osećaj

Alati i preuzimanja

KONE Car Designer

With our digital design tool you can create your own unique elevator car interior by combining materials, lighting, and accessories – and then bring your vision to life with 3D modelling.

KONE Elevator Toolbox

Save time in the planning and design phase by specifying your elevator solution online and creating a detailed specification as well as customized CAD drawings BIM models.

KONE MonoSpace® 500

Opcije i dimenzije okna za KONE MonoSpace 500, ekološki efikasno rešenje za liftove za stambene i poslovne zgrade koje nudi veliki izbor opcija enterijera.

Kompletna zamena KONE MonoSpace® lifta

Kompletno novi lift je investicija u budućnost Vaše zgrade. Obezbedite sve pogodnosti novog lifta u postojećem voznom oknu.

KONE teme za enterijer kabine

Nova KONE Design Collection je raznovrsni set inspirativnih enterijera kabina lifta koje je kreirao naš nagrađivani dizajnerski tim. Pogledajte teme za dizajn i dobijte savete kako da izaberete pravi dizajn

KONE Materijali i dodaci

Naš vodič za materijale i dodatke pruža praktične savete o tome kako da kreirate savršeni dizajn usklađen sa Vašim potrebama i detalje o velikoj ponudi materijala i dodataka.

KONE Dizajn signalizacije

Naše elegantne opcije za signalizaciju dodaju završne detalje Vašem liftu pomažući da stvorite dizajn koji odražava opšti izgled i utisak Vaše zgrade.

KONE KSS280 signalizacija

Naša nova funkcionalna signalizacija za stambene zgrade kombinuje jasne i jednostavne kakrakteristike, dobru vidljivost i sofisticirani dizajn.

KONE MonoSpace® 700 detalji

img_elevators-mono500-highlight-3

GLAVNE KARAKTERISTIKE

 • Izuzetna eko-efikasnost - tehnologija podizanja, osvetljenje i standby rešenja za energetski efikasan rad.
 • Vrhunski komfor vožnje - gladak i tih način rada putem najnovije tehnologije i testova kvaliteta izvršenih nakon svake instalacije.
 • Raznovrstan dizajn - široka ponuda atraktivnih materijala i dodataka za kreiranje savršenog enterijera za Vaš lift.
img_elevators-mono500-highlight-1

ENTERIJER KABINE LIFTA KOJI UPOTPUNJUJE STIL VAŠE ZGRADE

KONE Design Collection je raznovrsni set inspirativnih enterijera kabina lifta koje je kreirao naš nagrađivani dizajnerski tim. Izaberite kompletni enterijer sa jednom od savremenih dizajnerskih tema iz naše kolekcije, ili kreirajte svoj jedinstveni izgled i osećaj mešanjem i kombinovanjem iz našeg širokog spektra materijala i dodataka. A gde je pristupačnost visoki prioritet, mi takođe nudimo enterijere koji su u skladu sa EN81-70 standardom za pristupačnost.

img_turnstiles_951x535

UČINITE VAŠU ZGRADU PAMETNIJOM UZ KONE INTELIGENCIJU ZA PROTOK LJUDI

Pametna, fleksibilna rešenja koja bi svaka moderna zgrada trebalo da poseduje kako bi se poboljšalo iskustvo korisnika i upravljanje zgradom

 • KONE Access - prilagodljiv i fleksibilan sistem kontrole pristupa
 • KONE Destination - poboljšan komfor i optimizovano upravljanje prevozom
 • KONE Information - efektivni komunikacioni kanali za liftove i prilaze
 • KONE Monitoring - vršite nadzor sve opreme sa samo jedne lokacije
Pročitajte više

Povezane teme

Kolačići

Kolačiće koristimo za optimizaciju funkcionalnosti veb stranice i za pružanje najboljeg mogućeg iskustva tokom pregledavanja naše veb stranice. Ako ste dobro sa ovim i prihvatate sve kolačiće, samo kliknite na dugme 'Prihvati'. Takođe možete pregledati.